Weleda Rozmarýnové vlasové tonikum 100 ml

Weleda Rozmarýnové vlasové tonikum 100 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
314
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Osvěžující vlasové tonikum dodává jemným vlasům potřebnou výživu. Vlasy jsou pevné, zdravé a získávají zdravý lesk a objem. Olej z rozmarýnu pečuje o vlasovou pokožku i o vlasy, podporuje růst.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu12
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Osvěžující vlasové tonikum Weleda dodává jemným zplihlým vlasům potřebnou výživu. Vlasy jsou tak pevné, zdravé a získávají zdravý lesk a objem. Obsažený olej z rozmarýnu společně s dalšími bylinnými extrakty pečuje o vlasy i vlasovou pokožku a podporuje jejich růst i zdraví.

Rozmarýnový olej navrací vlasům ztracenou pevnost, pružnost a lesk. Rozmarýn je bohatý na vitaminy a minerály, které zlepšují prokrvení vlasové pokožky. K vlasovému kořínku se tak snadněji dostane výživa a vlas je zdravý, netřepí se a lépe roste.

Výtažky z listů křenu a rozchodníku také posilují vlas i vlasový kořínek. Díky bohatému složení Rozmarýnového vlasového tonika jsou vlasy posílené, lesklé a získávají zpět ztracený objem a vitalitu.

Tonikum pro krásné vlasy

Že neznáte vlasové tonikum? To by byla škoda. Vlasové tonikum Weleda je skvělým doplňkem pravidelné péče o vlasy, který podporuje růst vlasů a zanechává je zdravé a hedvábně jemné. Vlasové tonikum s výtažky s rozmarýnu působí na pokožku hlavy, a tím i stimuluje růst vlasů přímo u kořínků. Při pravidelném používání pak vaše vlasy budou silné a zářivě lesklé.

Podpora růstu vlasů

Vlasové tonikum Weleda díky rozmarýnovým výtažkům podporuje mikrocirkulaci v pokožce hlavy a zároveň ji zásobuje vitaminy a minerály. Vlasy tak už v oblasti kořínků dostanou všechny potřebné výživné látky, a podporuje se tak nejen jejich růst, ale zároveň i regenerace a obnova. Vlasy jsou posílené a lépe odolávají vnějším vlivům.

Okamžité osvěžení

Vlasové tonikum je velice lehké, nemusíte se obávat, že by zatížilo pokožku hlavy či ji dokonce podráždilo. Přírodní výtažky a olej z rozmarýnu pečují o vlasovou pokožku i samotné vlasy a zanechávají je revitalizované a zdravé. Extrakty z listů křenu a rozchodníku mají posilující účinky, brání třepení vlasů a získávají zpět svůj přirozený objem a lesk. 

Použití: Ráno a/nebo večer naneseme malé množství vlasového tonika na vlhkou vlasovou pokožku. Jemně vmasírujeme a nesmýváme.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Ostatní kategorie: Péče proti vypadávání vlasů, Péče pro růst vlasů

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu12

3 chyby, které škodí vašim vlasům

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Krása z přírody, která překonává čas

Padání vlasů a co s tím

Proti padání vasů

Příčiny padání vlasů

Weleda – celostní kosmetika pro všechny

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Zastavte padání vlasů přírodními prostředky

Zimní péče o vlasy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Jana 13. 10. 2021 12:18

Vodička je super. Pro mě je však mínus to, že mi strašně rychle dochází a v kontextu toho, mi přijde jedna lahvička poměrně drahá.

Super! / Erika 23. 11. 2016 14:09

Odporúčam doplniť do Vašej zbierky produktov na vlasy. Ja ho používam po umytí a rozčesaní vlasov a moje vlasy sú potom voňavé a jemné. Cena je veľmi prijateľná a veľmi dobré je použiť aj olej na končeky vlasov od WELEDY :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?