Sonett Rozpouštědlo mastnoty 500 ml

Sonett Rozpouštědlo mastnoty 500 ml

Značka: Sonett
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní prostředek k odstranění odolné a mastné špíny. Lze použít na všechny druhy hladkých, voděodolných povrchů, zvlášť vhodný na čištění sporáků, dřezů, kachliček, připečeného oleje v troubě nebo fritovacím hrnci. Cukrové tenzidy spolu s olejem z pomerančové kůry a ostatními účinnými látkami působí spolehlivě avšak šetrně s ohledem na životní prostředí. Nedráždí pokožku. Mýdlo ztrácí okamžitě

Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Přírodní prostředek k odstranění odolné a mastné špíny. Lze použít na všechny druhy hladkých, voděodolných povrchů, zvlášť vhodný na čištění sporáků, dřezů, kachliček, připečeného oleje v troubě nebo fritovacím hrnci. Cukrové tenzidy spolu s olejem z pomerančové kůry a ostatními účinnými látkami působí spolehlivě avšak šetrně s ohledem na životní prostředí. Nedráždí pokožku. Mýdlo ztrácí okamžitě po použití, v bezprostřední reakci s vápníkem obsaženým vždy v odpadní vodě, své vlastností snižující povrchové napětí (primární odbourávání). Vápenaté mýdlo je následně ze 100% rozkládáno na oxid uhličitý a vodu (sekundární odbourávání). Cukrové smáčedlo a deriváty kokosového oleje jsou získávány chemickou konverzí pomocí kyselin ze surových materiálů čistě rostlinného původu a kompletně si zachovávají svou přirozenou strukturu. Pro mikroorganismy je proto snadné je kompletně rozložit. Etanol je do přírodního cyklu navrácen během několika hodin.

certifikáty: ECO GARANTIE, ECO CONTROL, VEGAN
vhodné pro: mytí mastných povrchů
konzistence: tekutá
barva: čirá
balení: plastový obal

použití: Jako odmašťovač zředit s vodou v poměru 1:10. Jako univerzální čistič stačí 2,5 ml na 10 l vody.
složení: cukerné tenzidy (15-30%), mastný alkohol - sulfát (5-15%), olej z pomerančové kůry (1-5%) , přírodní esenciální olej z citrónové trávy - citral (

Značka Sonett nabízí již od 70. let ekodrogerii, která je šetrná k životnímu prostředí i lidskému organismu. Firma je držitelem certifikátů kvality pro kompletní sortiment, a sice Natural Care Product (NCP), Natural Cosmetic Standard, CSE, Stop Climate Change a Vegan Society.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Sonett OHG, Ziegeleiweg 5 , D-88693, Deggenhausen, Německo

Z blogu6

10 důvodů, proč přejít na ekodrogerii

Jak stárne Berlíňanka

Jak vybírat přírodní čisticí prostředky

Jarní úklid s přírodou

Předsevzetí v rámci přírodní kosmetiky

Vánoční úklid - čistá domácnost, čistá mysl

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?