Lavera Rtěnka 21 karamelová elegance, Trend Sensitiv 4,5 g

Lavera Rtěnka 21 karamelová elegance, Trend Sensitiv 4,5 g

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
322
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 1 ks

Rtěnka s obsahem přírodních másel a olejů do hloubky hydratuje vaše rty a dodává jim elegantní béžový odstín s růžovými tóny v barvě tekutého karamelu pro přirozený a opečovávaný vzhled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Rtěnka 21 karamelová elegance svým hřejivým odstínem podpoří zlatavé tóny ve vaší tváři a dodá vám rozzářený vzhled. Tento sofistikovaný béžový odstín s růžovým podtónem je ideální volbou pro každý den a dodá vám přirozené zvýraznění. Hodní se i k dramatičtějšímu nalíčení očí, avšak obzvláště krásně bude vypadat při líčení tón v tónu společně s hnědými a béžovými odstíny očních stínů a tvářenkou v tlumené barvě růžového dřeva.

Lavera je německá značka přírodní kosmetiky nabízející kvalitní produkty za příznivé ceny, díky čemuž přibližuje své výrobky široké veřejnosti a je velice oblíbená. Rtěnky této značky obsahují vyváženou směs přírodních másel a rostlinných olejů, které jsou skvělými nosiči pigmentu a zároveň dlouhodobě dodávají rtům potřebnou hydrataci a výživu. Zároveň je chrání proti nepříznivým vnějším podmínkám, jako je chladné počasí či nadměrné vysušování celkově.

Široké spektrum módních i klasických odstínů tak skýtá nepřeberné množství možností nalíčení, ať už toužíte po nahých rtech, sladkém růžovém looku či tajemném vzhledu femme fatale. Rtěnky se velice snadno aplikují, jejich konzistence je příjemně krémová a na rty se nanáší rovnoměrně. To vše v elegantním černém klasickém balení, které se vejde do každé kabelky či kosmetické taštičky.

Pro krásné rty

Rtěnka Lavera má příjemnou krémovou konzistenci, díky které je velice komfortní na rtech a nezpůsobuje jejich vysušování ani při celodenním nošení. Nevytváří na rtech hutný nános a nanáší se rovnoměrně díky kvalitním ingrediencím. Obsažené minerální pigmenty zaručují intenzivní barvy a široké spektrum odstínů, ze kterých si vybere každá žena.

Elegantní odstín

Karamelová elegance je tlumenější odstín představující velice sofistikovanou a ženskou variantu rtěnky, která vypadá skvěle na běžné denní nošení, ale lze jí doplnit i kouřové líčení na speciální příležitosti. Syté tóny hnědé a tmavě růžové nejvíce vyzní právě v podzimním a zimním období a jsou výbornou volbou také pro plesovou sezónu. 

Krémová konzistence

Rtěnka Lavera obsahuje množství přírodních ingrediencí, které dodávají vašim rtům péči. Bambucké máslo rty zvláčňuje a spolu s jemným mandlovým olejem jim poskytuje potřebnou výživu. Díky přírodním složkám rtěnka citlivou pokožku rtů nezatěžuje a nezpůsobuje její vysušování. Jojobový a kokosový olej zanechávají rty sametově jemné.

Použití: Nanášejte rtěnku na rty přímo z balení či pro přesnější aplikaci použijte štěteček na rty. Před nanesením rtěnky je vhodné použít konturovací tužku.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: karamelová, zlatá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu5

Na vlastní kůži: Přírodní dekorativní kosmetika

Namalujte se s přírodou

Oči a rty v nové sezóně

Přírodní barvy na rtech

Víte, co obsahuje vaše rtěnka?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?