Benecos Rtěnka toffee 4,5 g

Benecos Rtěnka toffee 4,5 g

Značka: Benecos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Toffee je přirozený odstín hnědé, která se hodí pro všední dny. Přírodní rtěnka Benecos je unikátní svými vyživujícími schopnostmi a 100% přírodním složením. Jemná pigmentace rtěnky dodá barvu, zatímco obsažené rostlinné oleje pečují o krásu a zdraví vašich rtů. Rtěnka obsahuje ricinový, jojobový a slunečnicový olej, které hydratují a vyživují do hloubky, dále pak lanolin a včelí vosk, které chr

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Toffee je přirozený odstín hnědé, která se hodí pro všední dny.

Přírodní rtěnka Benecos je unikátní svými vyživujícími schopnostmi a 100% přírodním složením. Jemná pigmentace rtěnky dodá barvu, zatímco obsažené rostlinné oleje pečují o krásu a zdraví vašich rtů. Rtěnka obsahuje ricinový, jojobový a slunečnicový olej, které hydratují a vyživují do hloubky, dále pak lanolin a včelí vosk, které chrání rty před nepříznivým počasím. Obsažené minerální pigmenty zase dodávají barvu, díky obsahu vosku přilnou ke rtům, působí přirozeně a dlouho vydrží.

Tip: Používejte rtěnku Benecos klidně kdykoliv a kdekoliv během dne, její pečující složky udrží vaše rty jemné, hladké a k zulíbání. Stačí jen vybrat tu správnou barvu.

Benecos je německá značka přírodní dekorativní kosmetiky. V sortimentu značky najdeme kosmetiku pro každodenní použití. Moderní image značky se snoubí s čistě přírodním složením. Benecos je stylový, městský a trendy. Elegantní a módní. Zapomeňte na svou běžnou kosmetiku, vyzkoušejte Benecos.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: hnědá

Výrobce: Benecos natural beauty, Londýnská 59 , Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?