Weleda Růžový pleťový olej v ampulích - 7denní vyhlazující kúra

Weleda Růžový pleťový olej v ampulích - 7denní vyhlazující kúra

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

7denní vyhlazující kúra obsahuje sedm ampulek s růžovým pleťovým olejem. Tato kúra byla vyvinuta speciálně jako péče o zralou pleť a bojuje proti prvním příznakům stárnutí pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

7denní vyhlazující kúra Weleda obsahuje sedm ampulek s růžovým pleťovým olejem. Tato kúra byla vyvinuta speciálně jako péče o zralou pleť a bojuje proti prvním příznakům stárnutí pokožky. Unavenou a namáhanou pleť revitalizuje a obnovuje její přirozené procesy regenerace. Poskytuje tak pleti nový život, navrací jas a sjednocenou barvu. Růžový olej stimuluje obnovu pleti a navíc svou vůní harmonizuje ženskou psychiku a eliminuje stres.

Kromě vysoce kvalitního růžového oleje kúra obsahuje i mandlový, jojobový, pupalkový a broskvový olej, které hydratují, zvláčňují a zjemňují pokožku. Mix přírodních olejů podporuje přirozenou obnovu pleti, navrací jí jas, zářivost a pevnost. Koncentrované složení pečující kúry vaší pleti nabídne restart a pomůže stimulovat přirozené regenerační procesy v pokožce.

Hýčkejte svou pokožku

Růžový olej v ampulích je nejen luxusní produkt, který vaší pokožce poskytne tu nejlepší péči, ale zároveň je skutečně intenzivní a v pouhých sedmi dnech dodá vaší pokožce potřebnou výživu a revitalizaci. Kvalitní složení z rostlinných výtažků a olejů dodává vaší pokožce vše, co potřebuje, a zároveň ji nezatěžuje syntetickými ingrediencemi. 

Přírodní oleje

Vyhlazující kúra obsahuje hned několik cenných olejů, které navrátí vaší pokožce hydratovaný a svěží vzhled. Jemný mandlový olej pokožku zklidňuje, podporuje její přirozenou regenerační schopnost a zanechává ji dokonale pružnou a zářící. Jojobový olej je zase nejbližší přirozenému kožnímu mazu, a díky tomu pokožku optimálně zvláčňuje a zvlhčuje, aniž by ji zatížil nebo podráždil. 

Vzácná růže

Hlavní cennou ingrediencí je ovšem olej z růže mošusové, který vyniká svou výjimečnou regenerační schopností. Pomáhá revitalizovat pokožku, obnovovat její vzhled a zároveň i urychluje hojení drobných neduhů. Růžový olej je vhodný pro všechny typy pleti, včetně citlivé, zralé a velmi suché. Účinně bojuje proti vzniku vrásek a vyhlazuje pleť.

Sedmidenní revitalizace

Kúra je tak vhodná pro skutečně intenzivní péči a je dobré si ji dopřát jednou za čas pro obnovení vzhledu a zdraví pokožky. Koncentrované složení zaručí maximální účinek a je určeno speciálně pro pleť s prvními známkami stárnutí, ztrátou vitality a pružnosti. Vaše pleť získá novou dávku energie a bude opět vypnutá, hydratovaná a zářící. 

Použití: Olej aplikujte na čistou a lehce vlhkou pleť jako noční péči. Ampulku zabalte do papírového kapesníčku a jemným tlakem ji zlomte v zúženém místě. Olej vmasírujte do pleti a do pokožky krku a dekoltu. Olej je dostatečně jemný i pro péči o citlivé oční okolí.

Tip: 7denní kúru můžete použít jako speciální péči na celý týden, nebo použijte vždy dvě ampulky dvakrát týdně. Tak své pleti dopřejete postupnou obnovu během jednoho měsíce.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Wild Rose

Typ pleti: anti age, normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Jen růžová to může být

Krása z přírody, která překonává čas

Recenze: Weleda 7denní vyhlazující kúra s růžovým olejem

Růže nejen na Valentýna

Weleda: Čím jsou pleťové oleje tak výjimečné?

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Odporúčam! / Erika T. 18. 4. 2016 19:30

Túto ružovú 7-dňovú pleťovú kúra som kúpila mamke k sviatku a už si ju pýta znova! Bola s ňou veľmi spokojná. Najprv a asi aj najviac ju upútala vôňa a potom samozrejme aj balenie. Veľmi šikovné malé sklenené fľaštičky s olejom, ktorý zanechá pleť krásne jemnú a vyživenú. Samozrejme si chválila aj výsledok. :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Weleda Wild Rose

Nenašli jste to pravé? Co tohle?