Jungle Way Šalvěj bílá (10 cm) 1 ks

Jungle Way Šalvěj bílá (10 cm)  1 ks

Jungle Way Šalvěj bílá (10 cm) 1 ks

Značka: Jungle Way
Balení:
210
Momentálně vyprodané na e-shopu

Vykuřovadlo má čistící a uklidňující účinky a odstraňuje negativní energii.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Šalvěj bílá (10 cm) Jungle Way je pěstována a ručně vázána do svazků v USA v Kalifornii. Šalvěj je hojně používána domorodými kmeny a je známá pro své čistící a uklidňující vlastnosti.

Pálení šalvěje je prastarý duchovní rituál, posiluje intuici a využívá se k napojení na duchovní sféru. Šalvěj má antimikrobiální a antibakteriální účinky a slouží také jako odpuzovač hmyzu. Pomáhá vytvořit pozitivní prostředí pro meditaci a odstraňuje negativní myšlenky. Využívá se k očištění osob i předmětů, může zlepšovat náladu a zmírňovat stres.

Domorodé kmeny věří, že kouř ze šalvěje odstraňuje negativní energie, nemoci a zlo, harmonizuje ducha a zároveň přináší úlevu při nachlazení a bolesti hlavy. Voní po kořeněných tónech s jemně nasládlým nádechem.

Jungle Way je česká inovativní značka, která modernizuje objekty každodenního života 21.století. Designem jedinečné, environmentálně šetrné, kvalitou nezaměnitelné produkty. Jungle Way představují vrchol světového řemesla se zaměřením na udržitelné materiály.

Země původu: Spojené státy americké

Výrobce: Jungle Way, s.r.o., Radlická 2343/48 , 15000, Praha 5, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?