Nobilis Tilia Šalvěj muškátová 10 ml

Nobilis Tilia Šalvěj muškátová 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šalvěj muškátová pomáhá ženám během těhotenství a při porodu, ale také při bolestivé menstruaci. Působí antispazmaticky, zároveň eliminuje zánětlivé stavy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu12
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Šalvěj muškátová Nobilis Tilia pomáhá především ženám při porodu, ale také při bolestivé menstruaci a v období menopauzy. Šalvěj působí antispazmaticky, zlepšuje prokrvení hladkého svalstva a zároveň eliminuje zánětlivé stavy močových cest.

Příjemná sladká bylinná až ovocná vůně uvolňuje nervozitu a napětí, harmonizuje a posiluje mysl při nadměrné psychické zátěži. Pomáhá při vytrvalých bolestech hlavy a migrénách, mírní nevolnost i zažívací problémy s touto bolestí spojené. Šalvěj je skvělým pomocníkem obzvláště pro ženy, ulevuje od menstruačních bolestí ale i problémů spojeným s menopauzou, pomáhá i při samotném porodu.

Harmonie nejen pro ženy

Éterický olej ze šalvěje muškátové je esencí, kterou ocení zejména ženy. Šalvěj muškátová je určená na široké spektrum ženských obtíží a pomáhá při hormonální nerovnováze. Působí při bolestivé menstruaci, zmírňuje nepříjemný tlak a křeče v břiše a celkově zlepšuje prokrvení hladkého svalstva. Díky tomu bude průběh vaší menstruace klidný a bezbolestný. 

Pomoc v těhotenství

Šalvěj muškátová se uplatňuje v každém období ženy, kdy dochází k hormonálním změnám. Postará se o klidný průběh těhotenství a pomůže tělu vyrovnat se se všemi změnami. Působí spazmolyticky, uvolňuje stahy hladkého svalstva, a tím i pomáhá uvolnit se a zmírnit případné bolesti. Šalvěj je vhodný i během samotného porodu a lze ji využít také v období menopauzy.  

Zklidnění pro tělo i mysl

Šalvěj má zároveň přirozené sedativní a zklidňující účinky, prohlubuje odpočinek a je vhodným doplňkem k relaxaci. Při použití k inhalaci ale zároveň dokáže mít po delší době rovněž stimulační efekt na všechny vaše smysly a probudit vaši psychiku. Pomáhá od bolesti a je vhodným doplňkem při migrénách. Harmonizuje vaši psychiku, působí proti psychické tenzi a pomáhá při trémě či nervozitě. 

Kouzlo aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro děti do 10 let věku, těhotné a kojící ženy. Éterický olej není vhodný pro děti do 10 let a těhotné ani kojící ženy. Může vyvolat alergickou reakci. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: astma, celulitida, mastná pleť, nachlazení a viróza, nespavost a nervozita, problematická pleť a akné, snížení krevního tlaku, stres a úzkost

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu12

Aromaterapie pro těhotné

Esenciální olej Šalvěj muškátová

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Je libo babské ucho? Nebo snad raději šalvěj?

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nebezpečná móda jménem botox

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Příprava na přirozený porod

Šalvěj muškátová - bylinka pro všechny ženy

Vnitřní užívání éterických olejů

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?