Natura Siberica Šampon pro citlivou pokožku hlavy Proti lupům 400 ml

Natura Siberica Šampon pro citlivou pokožku hlavy Proti lupům 400 ml

Natura Siberica Šampon pro citlivou pokožku hlavy Proti lupům 400 ml

(8 hodn.)
261
228
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: 29. 7. u vás
Praha, Karlín > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Bílá Labuť > 3 ks

Šampon Šampon proti lupům je vhodný i pro citlivou pokožku hlavy díky jemnému a přitom účinnému složení. Obsažené bylinné výtažky pečují o pokožku i strukturu vlasu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení8
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon proti lupům Natura Siberica je vhodný i pro citlivou pokožku hlavy díky jemnému a přitom účinnému složení. Obsažené bylinné výtažky pečují o pokožku, vlas i samotný vlasový kořínek.

Extrakt z dubového mechu je účinné přírodní antiseptikum, které v kombinaci s výtažky z pelyňku bojuje proti vzniku lupů. Jemná čistící formule na bázi rostlinných tenzidů jemně myje vlasy, aniž by narušila jejich přirozenou ochrannou bariéru.

Šampony Natura Siberica obsahují pouze rostlinné tenzidy a jsou bez obsahu silikonů, což je ve vlasové péči nesmírně důležité. Silikony totiž dokáží neprodyšně obalit vlasový kořínek, tudíž se k němu nemohou dostat živiny a prospěšné látky a vlas strádá. To ale není případ Šamponu pro citlivé vlasy, který o ně bude intenzivně pečovat.

Použití: Malé množství šamponu rovnoměrně naneste na vlhké vlasy a jemnou masáží napěňte. Poté vydatně opláchněte vlažnou vodou.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, vlasy s lupy

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Prumerny produkt / Adéla 22. 7. 2020 08:47

Sampon hezky peni a hezky voni. Lupy celkem odstranuje, je vsak treba nechat ho chvili pusobit, vlasy se po nem nemasti.

Pomohl mi / Jitka 14. 11. 2014 17:15

často se mi dělávaly lupy, pak jsem začala používat šampon této značky, akorát na suché vlasy, ale i tak mně zbavil lupů, pak jsem se vrátila k běžnému šamponu, lupy se začaly znovu objevovat, tak jsem si objednala tady tento a je po problému, k běžnému šamponu se rozhodně nevrátím

Dobrý poměr cena-výkon / Irena 19. 4. 2016 01:02

Dobrý šampon za dobrou cenu. Svědění pokožky hlavy mě sice úplně nezbavil, ale nebyl špatný. Jemně sladce voní, pění dobře. Po umytí jsem nemusela použít kondicioner a vlasy šly docela dobře učesat. Frekvenci mytí ani nezkrátil, ani neprodloužil. Po jiném mě sice hlava nesvědí, ale zase mám vlasy zacuchané a rychle se mastící... No, ideální šampon hledám dál :).

Skvělý šampon / Kateřina 11. 8. 2015 11:12

Skvělý šampon - dobře a jemně myje, pomohl mi od lupů (cca tak po 14 dnech užívání) a nedráždí pokožku hlavy. Určitě se k němu vrátím.

pro kratší vlasy / enah 17. 3. 2015 00:37

Šampon byl milé překvapení, na přrodní šampony totiž dobře pění a človek má dojem, že to pomůže, že se pěna dostane přes všechny vlasy až ke hlavě. V mém případě mám dlouhé husté vlasy a i běžného šamponu jsem spotřebovala tak za vlašskej ořech, bohužel ted musím na vlasy aplikovat šampon 4 krat /velikost asi 2-3 orechu/ ze všech stran, abych více méně dobře umyla vlasy. Pro kratší může být skvělí. Příjemně jemně voní. Hodnotím jej lépe než Ultrekam nebo Clostys - kterého jsem spotřebovala jěště víc. Samozřejme doporučuji proti lupům / ja měla lupy jenom z chemických šamponů/

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?