Urtekram Šampon Rhassoul na objem 500 ml

Urtekram Šampon Rhassoul na objem 500 ml

(15 hodn.)
394
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 5 ks / Praha, OC DBK > 5 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Šampon dodává objem a pečuje zejména o mastné a jemné vlasy díky vysokému podílu marockého jílu a zklidňujícího extraktu z aloe vera. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení15
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon Rhassoul Urtekram pečuje o všechny typy vlasů, obzvlášť o ty mastné a jemné, díky vysokému podílu marockého jílu a extraktu z aloe vera. Kombinace účinných látek zklidňuje vlasovou pokožku, stabilizuje funkci mazových žláz a zároveň dodává vlasům krásný přirozený objem i lesk.

Šampon pečuje o vlas i samotnou pokožku díky vysokému podílu extraktu z aloe vera. Aloe nejen že má skvělé zklidňující účinky, ale také vlasovou pokožku regeneruje, zjemňuje a uzamyká tolik potřebnou hydrataci. V kombinaci s marockým jílem šetrně myje, odstraňuje přebytečný kožní maz, nečistoty i zbytky stylingových přípravků a zároveň harmonizuje funkce mazových žláz.

Esenciální oleje z máty nejenom že osvěžují vlasy a eliminují jejich maštění, ale také zlepšují prokrvení vlasové pokožky a tím i lepší a snadnější vstřebávání živin k vlasovému kořínku. Vlasy tak získávají krásný objem a lesk, méně se mastí a současně nejsou zbytečně zatížené a nemají tendenci plihnout.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert, Leaping Bunny a Vegan - kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Použití: Před použitím šampon důkladně protřepejte. Malé množství šamponu naneste do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Poté opláchněte čistou vodou a postup opakujte, při druhém mytí nechte šampon působit 2-3 minuty a až poté opláchněte vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Typy vlasů: jemné vlasy, mastné vlasy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Miláčci roku 2017 aneb Co jste si kupovali nejvíce

Recenze: Rhassoul – univerzální pomocník

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Aneta 28. 7. 2021 18:49

Je celkem peklo najít šampon pro husté, vlnité vlasy s rychle mastici se pokožkou hlavy a ještě trpím ekzémem, takže šamponů na mastné a vlnité vlasy jsem vyzkoušela hodně ale nikdy jsem nebyla spokojena nebo mě po použití šamponu velmi svědila pokožka na hlavě. Po dvou balení tohoto šamponu můžu říct že jsem konečně našla ten pravý ????????. Po umytí si další 3 dny nemusím hned umývat vlasy. Pokožka mě nesvědí, vlasy také a vlny drží. Doporučuji ????

Pro jemné vlasy / Lucie 1. 4. 2016 10:33

Výborný pro jemné vlasy bez objemu. Po použití se tak rychle nemastí, neelektrizují. Sem tam kombinuji i s jinými šampony.

Kvalitní šampon / Kateřina 19. 11. 2015 14:27

Skvělý šampón velice dobře myje a pění nevýrazná vůně před použitím je nutné ho protřepat (jíl a pevné částice se usazují na dně)

Doporučuji / Marie 5. 8. 2020 22:00

Mám velmi jemné a hlavně mastné vlasy. Tento šampon dělá s mými vlasy zázraky. Nemusím mýt vlasy každý den, ale obden. Vlasy mají objem a vypadají zdravě.

/ Michaela 13. 5. 2021 01:25

Spokojenost, vůně hezká a příjemná, pěnivost dobrá, třeba kvůli jílovým částečkům déle vymývat což nevadí. Složení samozřejmě super! Typ vlasů: jemné, suchší konce, rychleji mastící

/ Petra 8. 8. 2018 13:46

Mám jemné vlasy s tendencí se rychleji mastit. Umývám si vlasy ráno a každý druhý den. S šamponem se mi doba mytí prodlužuje zpravidla o den, což oceňuji. Šampon přidává mírně na objemu. Hezky pění a oproti jiným Urtekramům mi přijde, že díky jeho konzistenci jej spotřebuji na mytí i méně. S šamponem jsem celkově spokojena a navíc není potřeba po umytí požívat octové vody aj. Chová se jako normální šampon s drogerky.

Super šampon / Petra 29. 3. 2018 20:46

Můj oblíbený šampon. Krásně mi voní, dostatečně pění a stačí mi na umytí opravdu troška - takže i dlouho vydrží. Před použitím je potřeba protřepat. Kupuji už po několikáté. Spokojenost!

Skvělý šampon / Zuzana 31. 7. 2017 14:22

Výborný 'unisex' šampon. Úžasná vůně sladkého mátového čaje :) Jíl se pravda usazuje na dně, a zpočátku (když je láhev plná) se to hůř protřepává, ale pak je to v pohodě. Kupuju už potřetí :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?