Urtekram Šampon růžový na normální vlasy 250 ml

Urtekram Šampon růžový na normální vlasy 250 ml

(2 hodn.)
229
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Růžový šampon je vhodný pro všechny typy vlasů, obzvláště pro ty normální, a to díky obsahu rostlinných výtažků a esenciálních olejů. Oleje z růže a pelargonie vlasy šetrně a účinně myjí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Růžový šampon Urtekram je vhodný pro všechny typy vlasů, obzvláště pro ty normální, a to díky obsahu rostlinných výtažků a esenciálních olejů. Oleje z růže a pelargonie vlasy šetrně ale účinně myjí, zároveň harmonizují vlasovou pokožku a zanechávají ji jemnou, zklidněnou a vyživenou.

Šampon má výborné zklidňující účinky díky obsahu rostlinných výtažků z Aloe vera. To je bohaté na množství vitaminů, antioxidantů a minerálních látek. Vlasové pokožce se tak dostane maximální výživy a zároveň i zklidnění a také dávky potřebné hydratace. Aloe v kombinaci s esenciálními oleji z růže a pelargonie aktivně zlepšuje prokrvení vlasové pokožky a tím pádem usnadňuje vstřebávání živin k vlasovému kořínku.

Růžový šampon nejen že spolehlivě vymývá ze všech typů vlasů přebytečný kožní maz, nečistoty i zbytky stylingových přípravků, ale také pečuje o samotnou vlasovou pokožku. Dodává potřebné živiny, hydrataci a zároveň vlasy příjemně květinově provoní.

Vzpruha pro vaše vlasy

Šampon Urtekram pro normální vlasy s výtažky z růže a extraktem z Aloe vera šetrně odstraní z vlasů veškeré nečistoty, ale zároveň je nevysušuje a poskytuje jim jemnou péči. Šampon Urtekram je velice jemný, vytváří bohatou krémovou pěnu, která pokryje každý vlas a smyje všechny nečistoty, přebytečný maz a zbytky stylingových produktů. Výsledkem budou jen krásné, vzdušné a lesklé vlasy.

Přírodní složení

Na rozdíl od konvenčních šamponů obsahuje šampon Urtekram pouze sulfáty založené na rostlinné bázi, které jsou oproti syntetickým sulfátům mnohem šetrnější, nezpůsobují vysušení vlasů a pokožky hlavy a nedráždí ji. Tento šampon je vhodný pro všechny typy vlasů a smyslná vůně růže vás bude provázet po celý den.

Silné a krásné vlasy

V tomto šamponu najdete také velké množství výtažků z Aloe vera, které se vyznačují intenzivními zklidňujícími účinky. Aloe vera efektivně zmírňuje jakékoliv podráždění, zklidňuje svědění pokožky hlavy a zmírňuje zarudnutí. Zároveň spolu s rostlinným skvalenem podporuje hydrataci pokožky hlavy, dodává jí živiny a stimuluje regeneraci vlasů. Esenciální olej z pelargonie má rovněž zklidňující a vyživující účinky a zároveň podporuje prokrvení vlasové pokožky pro růst vlasů.

Použití: Malé množství šamponu naneste do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Poté opláchněte čistou vodou a postup opakujte, při druhém mytí nechte šampon působit 2-3 minuty a až poté opláchněte vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Rose

Typy vlasů: normální vlasy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Doporučuji / Lucie 15. 11. 2015 16:27

Dobrá cena za dané množství 250 ml - bio šampony jsou obvykle v množství 200 ml za podobnou cenu. Šampon dobře čistí, ale nevysušuje. Vlasy jsou po umytí příjemné. Vůně je cítit po růži, ale přiměřeně. Šampon od této firmy určitě zakoupím znovu.

Skvělý šampon / Lucie 29. 11. 2016 18:11

Šampon je moc příjemný, dobře pění a krásně voní. Mám citlivou pokožku a nevysušuje, ani jinak nedráždí. Navíc je za pěknou cenu :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Rose

Nenašli jste to pravé? Co tohle?