Urtekram Šampon s rozmarýnem 500 ml

Urtekram Šampon s rozmarýnem 500 ml

(2 hodn.)
394
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks

Rozmarýnový šampon pečuje o jemné vlasy náchylné k plihnutí a předchází ztrátě objemu díky posilujícím výtažkům. Extrakty pečují nejenom o vlasovou pokožku, ale také dodávají vlasům přirozený objem.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Rozmarýnový šampon Urtekram pečuje o jemné vlasy náchylné k plihnutí a předchází ztrátě objemu díky posilujícím rostlinným výtažkům a olejům. Extrakty pečují nejenom o vlasovou pokožku a dodávají jí potřebnou výživu, ale také posilují vlasy od kořínků až po konečky a podporují jejich přirozený objem.

Extrakty z Aloe vera obsahují množství vitaminů, minerálních látek a antioxidantů, které pečují o vlasy i samotnou pokožku, aktivně je zklidňují a chrání před dehydratací. Aloe v kombinaci s osvěžujícím esenciálním olejem z rozmarýnu vlasovou pokožku skvěle harmonizuje, lehce dezinfikuje a chrání tak před vznikem drobných zánětů.

Rozmarýn také stabilizuje funkce mazových žláz, eliminuje nadměrně maštění a zanechává tak vlasy přirozeně jemné, vzdušné a se zdravým objemem. Rozmarýnový šampon dodává jemným snadno se mastícím vlasům objem a zároveň je zbytečně nezatěžuje a chrání je před předčasným plihnutím.

Svěžest pro vaše vlasy

Šampon Urtekram s výtažky Aloe vera a esenciálním olejem z rozmarýnu povzbudí vaše vlasy. Šampon šetrně odstraní z vlasů veškeré nečistoty, ale zároveň je nevysušuje a naopak pomáhá v nich zachovávat optimální hladinu hydratace. Vytváří bohatou krémovou pěnu, která pokryje každý vlas a smyje všechny nečistoty, přebytečný maz a zbytky stylingových produktů. Výsledkem budou jen krásné, vzdušné a objemné vlasy.

Přírodní složení

Na rozdíl od konvenčních šamponů obsahuje šampon Urtekram pouze sulfáty založené na rostlinné bázi, které jsou oproti syntetickým sulfátům mnohem šetrnější, nezpůsobují vysušení vlasů a pokožky hlavy a nedráždí ji. Šampon je vhodný zejména pro jemné vlasy, které trápí ztráta objemu, rychlé plihnutí a nadměrné maštění. 

Objem a lesk

V tomto šamponu najdete také velké množství výtažků z Aloe vera, které se vyznačují intenzivními zklidňujícími účinky. Aloe vera efektivně zmírňuje jakékoliv podráždění, zklidňuje svědění pokožky hlavy a zmírňuje zarudnutí. Esenciální olej z rozmarýnu osvěžuje pokožku hlavy, podporuje její prokrvení, a tím i urychluje růst vlasů. Skvalen spolu s vitaminem E podporují regeneraci vlasů i vlasové pokožky a zanechávají vlasy zářivě lesklé. 

Použití: Malé množství šamponu naneste do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Poté opláchněte čistou vodou a postup opakujte, při druhém mytí nechte šampon působit 2-3 minuty a až poté opláchněte vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Typy vlasů: jemné vlasy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Super! / Petra 29. 3. 2018 21:07

S nákupem šamponu od Urterkramu neuděláte chybu. Já tedy nemám na vlasy žádné velké nároky, ale se všemi který jsem vyzkoušela jsem byla spokojena! Vlasy mám krásné, zdravé, navíc šampon krásně voní! Doporučuji :)

rozmarýnový sampon / Terka 15. 9. 2015 19:31

sice se žádný extra objem nekoná, ale vlasy jsou pro šamponu lesklé a vypadají zdravě :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?