Lobey Sérum na oční okolí 30 ml

Lobey Sérum na oční okolí 30 ml

Značka: Lobey
Balení:
902
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Oční sérum vypíná a viditelně vyhlazuje vrásky a také redukuje napuchlá víčka. Je neparfémované a vhodné tak i pro citlivé oční okolí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sérum na oční okolí od značky Lobey účinně hydratuje, vyživuje a zpevňuje pokožku v okolí očí. Díky svým účinným látkám pokožku také rozjasňuje a sjednocuje a chrání před stárnutím vlivem záření z monitorů. Sérum neobsahuje žádné přidané parfemační látky a je tak vhodné i pro citlivou pleť.

Sérum je vhodné pro všechny typy pleti (od věku 25 let) včetně citlivé pokožky. Můžete jej používat také jako prevenci před vznikem vrásek.

hlavní účinky očního séra

  • vypíná a vyhlazuje vrásky
  • bojuje proti barevným změnám
  • redukuje otoky kolem očí

obsažené aktivní látky 

  • RADICARE®-GOLD Tato unikátní směs vyhrála v roce 2019 prestižní ocenění BSB Most Innovative raw material. Je získávána ze sladkovodní řasy Tetradesmus obliquus, která obsahuje vysoké množství betakarotenů a luteinů. Chrání před stárnutím vlivem škodlivého modrého světla z monitorů. Působí preventivně proti barevným změnám pokožky a pigmentovým skvrnám.
  • Kofein z guarany Zlepšuje mikrocirkulaci krve, snižuje zadržování vody v očním okolí a stahuje cévy. Tím pomáhá redukovat opuchlost a podoční váčky. Zároveň urychluje metabolické procesy, a tak urychluje regeneraci pokožky.
  • Nízkomolekulární kyselina hyaluronová Hloubkově vyplňuje jemné i hluboké vrásky. Podporuje tvorbu kolagenu a zlepšuje pevnost a pružnost pleti.

Použití: Oblast očí je velice citlivá a snadno zranitelná, a proto je důležitá správná a šetrná aplikace. Pro dosažení maximálních výsledků doporučujeme produkt používat pravidelně: 2x denně - ráno a večer. 1. krok: naberte si menší množství séra na čistý prsteníček. 2. krok: promněte jej mezi oběma prsteníčky, aby se sérum zahřálo a lépe nanášelo. 3. krok: aplikujte na pokožku jemným vklepáváním od vnitřního koutku oka k vnějšímu až po oblast pod obočím.

Upozornění: Na co si dát pozor: Nenanášejte sérum blíže k očím, aby vám nevniklo do očí. Sérum se na pleť v nejbližším okolí očí dostane samo přirozenými mimickými pohyby. Snažte se pokožku při aplikaci netahat, abyste neurychlovali vznik vrásek.

Lobey - to je česká 100% funkční přírodní kosmetika, kterou založili v roce 2018 tři kamarádi z Brna. Ve svých produktech využívají aktivní látky s klinickými studiemi a testy a certifikované suroviny z ekologického zemědělství.

Typ pleti: všechny typy pleti

Výrobce: LOBEY Laboratories, Řípská 960/9a , 627 00 , Brno, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

velmi hutný / Martina 26. 7. 2021 16:10

Na to, že se jedná o sérum okolo očí je krém dost hutný a nechává na kůži mastný pocit. Mám ráda lehká séra a toto pro mne byly vyhozené peníze.

velmi hutný / Martina 26. 7. 2021 16:10

Na to, že se jedná o sérum okolo očí je krém dost hutný a nechává na kůži mastný pocit. Mám ráda lehká séra a toto pro mne byly vyhozené peníze.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?