Ecce Vita Sérum No.1 15 ml

Ecce Vita Sérum No.1 15 ml

Značka: Ecce Vita
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sérum podle originální receptury Ecce Vita eliminuje výskyt a tvorbu vrásek, zvyšuje hydrataci pleti, podporuje regeneraci a obnovu buněk a má okamžité liftingové účinky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sérum No.1 Ecce Vita eliminuje výskyt a tvorbu vrásek, zvyšuje hydrataci pleti, podporuje regeneraci a obnovu buněk a má okamžité liftingové účinky. Sérum navíc také účinně bojuje proti pigmentovým skvrnám a sjednocuje tón pleti.

Anti-agingové sérum na pleť obsahuje komplex extraktu z ovoce afrického stromu Kigelia africana a prášku z kůry stromu Quillaja saponaria molina, které díky vysokému obsahu flavonoidů poskytují okamžité a dlouho trvající zpevnění pokožky, hydratace a textury pleti. 

Sérum obsahuje Essential Cell Boost Faktor, což je vyvážená kombinace vitaminu B3, extraktu z řeřichy a biologicky dostupné formy zinku, která chrání proti pigmentovým skvrnám a sjednocuje tón pleti. Obsažená nízkomolekulární kyselina hyaluronová  hydratuje pokožku zvenčí, ale i zevnitř a zároveň doplňuje přirozené ztráty kyseliny hyaluronové. 

Česká společnost Ecce Vita se zaměřuje na dovoz speciálních funkčních potravin a bylinných doplňků stravy v organické kvalitě a také výrobou dle vlastních receptur. Kvalita přípravků je potvrzena českou a evropskou ochrannou známkou „Produkt ekologického zemědělství“, certifikátem amerického zemědělství o organické kvalitě USDA ORGANIC a také Košer certifikát.

Použití: Nanášejte na očištěnou pokožku. Sérum vmasírujte na oblast tváře a krku, nechte vstřebat. Sérum lze použít jak večer před spaním tak i ráno jako podklad pod make-up. Pro maximální účinek je vhodné po vstřebání séra použít noční krém Night Ultra nebo denní krém Day Ultra.

Tip: Sérum No. 1 je vhodné pro všechny typy pleti na den i noc.

Ecce Vita využívá síly bylin pěstovaných na biofarmách a vyrábí z nich vysoce kvalitní doplňky stravy ve formě kapslí nebo čajů. Produkty neobsahují konzervační ani žádné chemické látky a nesou certifikáty jako USDA či Košer kvalita.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť, unavená pleť, zralá pleť

Výrobce: Ecce Vita, spol. s r.o., U Pernikářky 111/2a , 150 00, Praha 5, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?