MÁDARA SOS Hydra star collection, sada pro suchou a dehydratovanou pleť 1 ks

MÁDARA SOS Hydra star collection, sada pro suchou a dehydratovanou pleť 1 ks

Značka: MÁDARA
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
1049
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 1 ks

Tato sada obsahuje 3 oceněné bestsellery MÁDARA pro suchou, dehydratovanou a namáhanou pokožku.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

SOS Hydra star collection, sada pro suchou a dehydratovanou pleť MÁDARA obsahuje:

Micelární voda MÁDARA 50 ml je díky jemnému složení bez přidané parfemace vhodná pro odlíčení a dočištění všech typů pleti. Složení bohaté na šťávu z aloe vera, růžovou vodu a kyselinu hyaluronovou pokožku aktivně zklidňuje a zjemňuje, zatímco micely spolehlivě odstraňují líčidla i každodenní nečistoty. 

Obnovující intenzivní sérum MÁDARA SOS Hydra 20 ml dodává hloubkovou hydrataci suché pokožce, napnutou pleť zjemňuje, zklidňuje a přináší jí úlevu. Pečující kombinace olejů, výtažků ze severských bobulovin a bylinek společně s kyselinou hyaluronovou uzamykají v pleti hydrataci a zanechávají ji vláčnou.

SOS hydratační krém MÁDARA 50 ml zbavuje suchou pokožku pnutí, aktivně ji zklidňuje a uzamyká v ní potřebnou vlhkost. Hydratační krém je navíc obohacen o množství antioxidantů a vitaminů ze severských bobulovin a ovoce. Chrání tak suchou dehydratovanou pleť před známkami stárnutí i vznikem suchých šupinek a podráždění.

Lotyšská značka přírodní kosmetiky MÁDARA je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Použití: Micelární voda: Malé množství micelární vody aplikujte ráno a/nebo večer na vatový tampon a za jeho pomoci odličte či dočistěte pokožku obličeje i oči. Pokožku není nutné oplachovat vodou. Sérum: Pár kapek séra aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete. Hydratační krém: Malé množství krému aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete. Krém můžete použít podle potřeby i kdykoliv během dne.

SOS Hydra star collection, sada pro suchou a dehydratovanou pleť obsahuje produkty:

MÁDARA SOS Hydra, Obnovující intenzivní sérum 30 ml

SOS Hydra, Obnovující intenzivní sérum 30 ml

1049 Kč

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Produktové řady: Mádara SOS Hydra

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?

Naposledy jste prohlíželi