Urtekram Sprchový gel a šampon, MEN 150 ml

Urtekram Sprchový gel a šampon, MEN 150 ml

Urtekram Sprchový gel a šampon, MEN 150 ml

Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
155
Momentálně vyprodané na e-shopu

Přípravek 2 v 1 s dřevitou vůní jalovce oceníte především při cestování. Šetrně myje pokožku celého těla i vlasy a obsahuje výtažky z baobabu či Aloe vera, které zklidňují a regenerují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sprchový gel a šampon Urtekram MEN je skvělý na cesty. Díky němu ušetříte místo v zavazadle, aniž byste tím museli snižovat nároky na kvalitu. Přípravek má krásnou dřevitou vůni jalovce, která osvěží pokožku i vlasy. Složení gelu je obohacené o výtažky z lékořice, Aloe či baobabu. Vhodné pro každodenní použití.

Sprchový gel obsahuje šetrnější variantu klasických tenzidů, která je k pokožce šetrnější a nevysušuje ji. I přesto gel vytvoří krásně hladkou pěnu, jež pokožku dokonale zbaví nečistot. Přidaný výtažek z Aloe vera pokožku chrání před zarudnutím i svěděním a spolu s rostlinným glycerinem a kyselinou hyaluronovou v ní pomůže udržet potřebnou míru hydratace. Složení je také doplněno extrakty z baobabu a lékořice, které mají regenerační účinky, podporují přirozenou pevnost pokožky a současně předcházejí jejímu podráždění.

Dva v jednom

Sprchový gel a šampon Urtekram MEN spojuje dva produkty v jednom, takže ušetří jak místo, tak váš čas. Je vytvořen speciálně s ohledem na mužskou pokožku a oceníte jej jak doma, tak například v posilovně či při cestování. Jemný gel vytváří bohatou krémovou pěnu, která důkladně odstraňuje veškeré nečistoty z celého těla i vlasů a zároveň pokožku nevysušuje ani nezpůsobuje její podráždění.

Očista i péče

Sprchový gel a šampon Urtekram pečuje o pokožku a vlasy díky výtažku z Aloe vera, který se vyznačuje významnými hydratačními účinky. Výtažek z Aloe vera pomáhá uzamykat hydrataci v pokožce, a tak ji chrání proti vysušování. Zároveň má zklidňující účinky, a tak zmírňuje podráždění citlivé pokožky a chrání ji proti zarudnutí či nepříjemnému pnutí. Produkt tak můžete používat klidně každý den a to na celé tělo od hlavy až k patě.

Zklidnění a regenerace

V tomto sprchovém gelu a šamponu nenajdete nešetrná syntetická pěnidla, naopak bude o vaši pokožku pečovat díky glycerinu, Aloe vera a dalším cenným ingrediencím. Extrakt z lékořice a baobabu stimuluje přirozenou regenerační schopnost pokožky, posiluje ji a chrání proti podráždění. Příjemná jemně dřevitá vůně jalovce pak osvěží vaše tělo i mysl a dodá vám potřebnou energii. 

Použití: Přiměřené množství přípravku naneste na navlhčené vlasy nebo pokožku, důkladně napěňte a poté opláchněte čistou vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Ostatní kategorie: Šampony pro muže

Produktové řady: Urtekram Men

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Men

Nenašli jste to pravé? Co tohle?