Santaverde Startovací set 1 ks

Starter set

Santaverde Startovací set 1 ks

Starter set

Značka: Santaverde
Certifikáty: LEAPING BUNNY, VEGAN
Certifikát LEAPING BUNNYCertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je dočasně nedostupné.

Aloe vera péče v celé své kráse. Dopřejte si tento startovací set, ve kterém najdete čisticí emulzi, regenerační krém a hydratační gel.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Startovací set (3x15 ml) Santaverde obsahuje tři oblíbené aloe vera produkty z řady bez parfemace. Čisticí emulzi, středně hutný krém a hydratační gel. Aloe vera produkty Santaverde jsou šité na míru každé pokožce - i té nejcitlivější a zejména se hodí v období, kdy je pleť namáhána slunečními paprsky nejenom v létě, ale také třeba při lyžovačce na horách.

Čisticí emulze účinně rozpouští nečistoty i make-up, aniž by pokožku zbytečně vysušovala a dráždila. Kromě šťávy z aloe vera najdeme ve složení sezamový a kokosový olej, které napomáhají regulovat tvorbu kožního mazu a zároveň pokožku vyživují

Středně hutný krém obsahuje výživné oleje ze sezamu, kokosu či avokáda. Díky tomu pečuje o pokožku do hloubky, ale zároveň nezanechává nepříjemný lepivý film. Obsažené Aloe vera uklidňuje pokožku náchylnou k zarudnutí a uvolňuje nepříjemné pnutí.

Hydratační gel posiluje strukturu a přirozenou elasticitu pleti díky obsahu mangového másla, mandlového a pupalkového oleje a dalších cenných rostlinných výtažků. 

Výrobky německé firmy Santaverde mají na trhu zcela výlučné postavení. Je to díky obsahu Aloe vera z kontrolovaného ekologického zemědělství, který místo vody tvoří základ veškěrých produktů. Produkty nesou certifikaci Natrue, Leaping Bunny a Vegan.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: SANTAVERDE - Gesellschaft für Naturprodukte mbH, Klärchenstraße 11 , 22299, Hamburg, Německo

Z blogu2

Péče o citlivou pokožku se Santaverde

Santaverde: Jak rozpoznat přírodní a rádoby přírodní kosmetiku

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Santaverde Classic

Nenašli jste to pravé? Co tohle?