Desert Essence Stylingový kokosový krém pro kudrnaté vlasy 190 ml

Desert Essence Stylingový kokosový krém pro kudrnaté vlasy 190 ml

(7 hodn.)
394
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Stylingový krém s kokosovým olejem vlasy posílí, vyživí a zároveň jim dodá neodolatelnou exotickou vůni. Kokosový olej v kombinaci s výtažky z juky a opuncie regeneruje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení7
Položit dotaz
Popis produktu

Stylingový krém Dessert Essence s kokosovým olejem vaše vlasy posílí, vyživí a zároveň jim dodá neodolatelnou exotickou vůni. Výživný kokosový olej v kombinaci s výtažky z juky, opuncie a dalších exotických rostlin regenerují jemné vlnité či kudrnaté vlasy, dodávají jim sílu a zdravý lesk.

Kokosový olej je hotový kosmetický zázrak. Díky vysokému obsahu nenasycených mastných kyselin, antioxidantů a vitaminů vlas vyživuje, posiluje a uhlazuje jeho strukturu. I jemné vlasy tak získají na síle a na objemu. Výborné posilující účinky má také juka. Ta kromě toho dodává vlasům krásný lesk a pružnost.

Výtažky z opuncie jsou bohaté na antioxidanty a řadu vitaminů, které chrání vlas před třepením a poškozením při fénování či žehlení. Stylingový krém kombinuje všechny tyto účinné látky, posiluje vaše jemné vlasy a dodává jim sílu.

Použití: Malé množství krému o velikosti oříšku naneste rovnoměrně do vlhkých vlasů. Poté upravte podle zvyku.

Kosmetika Desert Essence je převážně v bio kvalitě a její naprosto přírodní složení zaručuje výbornou mycí schopnost, výsledný efekt i vůně. 

Výrobce: Desert Essence, P.O. Box 14007 , 11788, Hauppauge, New York , Spojené Státy Americké

Z blogu2

Nový rok v New Yorku

Recenze: Stylingový kokosový krém pro kudrnaté vlasy Desert Essence

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Petra 4. 12. 2018 19:24

Balení mi vydrželo něco málo přes rok a produkt vytváří opravdu krásné kudrdliny. Doporučuji.

/ Kristýna 22. 2. 2019 17:25

Vlasy nijak viditelně nevyživuje a se stylingem vln nepomáhá, je to spíš takový lehký balzám po umytí před vysušením, který mi pomáhá vlasy rozčesat, vůně na vlasech bohužel nevydrží. Spotřeba je skutečně malá, stačí nanést malé množství, čemuž i napomáhá malý otvor na lahvičce. Ale oleje mi s vlnami fungují lépe.

doporučuji / Tereza 21. 3. 2019 12:41

Úžasný produkt na vlnité / kudrnaté vlasy. Neslepuje, krásně zvýrazňuje vlny, pomáhá mi zmírnit krepatění. Vhodný i na úpravu vln 2-3 den po mytí. Vůně mi připomíná Piña Coladu...Nárhera :-) v mých vlasech vydrží vonět :-) Opravdu doporučuji!

Na kudrnaté vlasy / Jana R. 19. 1. 2014 09:04

Určitě se vyplatí ho koupit - balení vydrží nekonečně dlouho (stačí malé množství), takže cena je více než OK. Krásně voní a hydratuje vlasy, nedráždí citlivou pokožku hlavy.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Nenašli jste to pravé? Co tohle?