Nobilis Tilia Tea tree extra 10 ml

Nobilis Tilia Tea tree extra 10 ml

Nobilis Tilia Tea tree extra 10 ml

(1 hodn.)
207
197
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Éterický olej z čajovníku ve vysoké kvalitě se vyznačuje silnými antibakteriálními účinky, dezinfikuje pokožku a sliznice a posiluje pocit sebedůvěry a jistoty.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu15
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Tea tree extra je velice oblíbený a hojně využívaný éterický olej vyráběný v lékopisné kvalitě. Jeho typická bylinná vůně s balzamickými tóny má stimulační účinek na nervový systém a vyznačuje se širokým spektrem účinků na mnoho tělesných systémů.

Tato verze tea tree oleje obsahuje méně cineolu a více terpinolu, je tedy vyšší kvality a její účinky jsou maximalizovány. Jedná se o typickou silici první pomoci se silnými antibiotickými a dezinfekčními účinky. Má využití při mnoha bakteriálních, plísňových a virových infekcích a lze ji po naředění použít také lokálně.

Tea tree olej také posiluje obranyschopnost organismu, podporuje imunitní systém a má vliv na zdraví kůže, nehtů i sliznic. Lze jej použít k dezinfekci drobných poranění. Mimo jiné také zmírňuje otoky, zastavuje krvácení a dodává pocit sebedůvěry a odolnosti.

Nejvyšší kvalita

Čistá rostlinná silice z tea tree v nejvyšší lékopisné kvalitě je skutečně všestranným produktem s mnoha funkcemi. Olej z australského čajovníku má intenzivní dezinfekční, zklidňující a tonizující účinky a využijete jej v mnoha situacích doma i na cestách. Tea tree olej Nobilis Tilia je vhodný pro vás i pro celou rodinu a zastane hned několik funkcí najednou. Výrobek neobsahuje žádné další přidané ingredience, pouze čistý výtažek z tea tree.

 

Péče o pleť i tělo

Tea tree olej se vyznačuje svými antiseptickými vlastnostmi, proto je velice oblíbený k péči o problematickou pokožku. Tea tree brání vzniku pupínků a pomáhá léčit ty už vzniklé, zároveň zabraňuje ucpávání pórů a tvorbě černých teček. V naředěné formě jej lze používat přímo na pokožku ve formě tonika na dočištění pleti či jej nanášet přímo na pupínky, které dokáže vysušit, zmenšit a rychleji vyléčit. Díky vyššímu obsahu terpinolu a menšímu množství cineolu je tato verze tea tree oleje nejvyšší dostupnou co se týče kvality.

Kouzlo tea tree

Tea tree olej je šikovným pomocníkem, který se jistě neztratí ve vaší domácí lékárničce. Dezinfikuje drobné ranky a brání jejich zanícení. Chrání proti množení bakterií a podporuje hojení tkání. Zároveň pokožku zklidňuje a zmírňuje nepříjemné svědění například při poštípání hmyzem. Tea tree olej je vhodný také do aromalampy, kdy vaši domácnost naplní svěží bylinnou vůní, která vám dodá energii a dobrou náladu.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro děti do 6 let. Při potřebě použití u menších dětí (batolat) je potřeba se řídit polovičním dávkováním, platným pro těhotné ženy. Při pochybnostech o vhodnosti použití se poraďte s aromaterapeutem. Éterický olej tea tree mohou používat těhotné ženy od ukončeného třetího měsíce gravidity v polovičním ředění (ne na více než 30 minut, s přestávkami, do menší nádržky aromalampy maximálně jednu kapku, do větší kapky 2). Do masážního oleje používejte v ředění 25 kapek éterického oleje na 100 ml rostlinného oleje. Při akutních případech jako štípnutí hmyzem lze použít éterický olej tea tree bez ředění, u citlivých osob proveďte test snášenlivosti, u dětí doporučujeme éterický olej zředit v nosném oleji. Chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: Aromaterapie

Aromaterapeutické účinky: afty a opary, bodnutí hmyzem, celulitida, mastná pleť, nachlazení a viróza, problematická pleť a akné, revmatismus a artritida

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu15

5 tipů na využití éterických olejů v domácnosti

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje proti akné

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak se nezabít při úklidu

Jak se zbavit chrápání

Jak se zbavit ženských mykóz přírodní cestou

Jak si poradit s akné přírodní cestou

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Olejová péče o lupénku

Tea tree: čaj z Austrálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nejlepší! / Barbora 10. 10. 2017 17:24

Tea tree používám lokálně na akné a tenhle konkrétní je zatím nejlepší, co jsem vyzkoušela. U esenciálních olejů používaných na kůži je kvalita důležitější než cena, osobně vyzkoušeno ;-)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?