Urtekram Tělové mléko kokosové 245 ml

Urtekram Tělové mléko kokosové 245 ml

Urtekram Tělové mléko kokosové 245 ml

(3 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
275
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Tělové kokosové mléko s lehkou krémovou konzistencí je vhodné i pro velmi suchou pokožku. S příjemnou vůní kokosu. Dobře se vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Tělové mléko kokosové Urtekram obsahuje významné množství přírodních olejů, které ve spojení s výtažky z Aloe vera a sedmikrásky vyživují i velmi suchou pokožku a pomáhají ji hydratovat. Kyselina hyaluronová se postará o to, aby pokožka vypadala přirozeně rozzářená.

Olivový, kokosový a meruňkový olej, stejně jako bambucké máslo, jsou známé svými hydratačními účinky a dodávají vláhu i velmi suché pokožce. Zároveň podporují regeneraci pleti a lehce ji vyhlazují. Výtažek z Aloe vera zklidňuje podrážděnou pokožku. Obsažený jojobový olej má mimo jiné protizánětlivé účinky a hojí poškozenou pokožku.

Kokosové tělové mléko má díky kokosu a oleji z divokého pomeranče příjemnou nevtíravou vůni. Navíc se pyšní i dobře vstřebatelným složením a po rozetření nezanechává na pokožce mastný film.

Dokonale jemná pokožka

Tělové mléko Urtekram s Aloe vera a kokosovým olejem pečuje o vaši pokožku do hloubky díky přírodním výtažkům, máslům a olejům. Toto jemné tělové mléko má ideální krémovou konzistenci, díky které se dobře roztírá a velmi rychle vstřebává. Je vhodné pro každodenní péči o pokožku a díky složení s přírodními ingrediencemi nezatěžuje pleť zbytečnou chemií a je vhodné i pro pokožku citlivou.

Důkladná hydratace

Tělové mléko Urtekram má intenzivní pěstící účinky, ale zároveň nezanechává ulepený či mastný pocit. Olivový olej je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, které podporují ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, a tím brání proti vysušení pokožky. Zároveň obsahuje také cenné antioxidanty, které zpomalují stárnutí pokožky a udržují ji dlouhodobě příjemně pružnou a vláčnou. 

Exotická vůně

Obsažený výtažek z listů Aloe vera se vyznačuje vysoce hydratačními účinky, zmírňuje podráždění a vysušení pokožky a aktivně podporuje její regeneraci. Bambucké máslo pak pleť zjemňuje a podporuje její hydrataci, zatímco olej z meruňkových jadérek vyživuje a vyhlazuje. Olej z pupalky dvouleté pak zklidňuje podráždění a intenzivně pečuje o citlivou pokožku, zatímco kokosový olej dodává tělovému mléku lahodnou exotickou vůni. 

Použití: Přiměřené množství tělového mléka naneste na pokožku, lehce vmasírujte a nechte vstřebat.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Coconut

Typy pokožky: normální pokožka

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Sedmikráska a kopretina: bylinky pro zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Doporučení / Martin 17. 5. 2020 18:46

Krém krásně hydratuje a krásné se do pokožky vstřebává, pro mě velmi důležité, nezanechává pocit mastnoty. Vůně mi připomíná syrové těsto na vánoční rohlíčky.

Příjemné / Daniela 21. 9. 2017 01:50

Rychle se vstřebává, nezanechává na kůži nepříjemný, lepivý film. Nevím, jestli by stačil pro někoho se suchou kůží, já mám kůži normální, takže pro mě je dostačující. Používám i na ruce. Přirozená, nenásilná vůně. Koupila bych klidně znovu, ale příště zkusím od Urtekram asi Nordic Berries. :-)

Výborný / Gabriela 6. 10. 2017 12:24

Po natření se krásně vstřebá do pokožky a můžu se prakticky hned obléknout a oblečení se na mě nalepí, což moc oceňuji. I příjemnou lehkou vůni.

/ Elise 27. 5. 2021 17:43

Vstřebávání vyborné, zaručeně hydratuje a osvěží, nezanechává mastný film a nádherně voní. Ovšem nedoporučuji používat na examatickou, extrémně citlivou a alergickou pokožku na určitou vonou či jakoukoliv jinou látku, kterou obsahuje.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Coconut

Nenašli jste to pravé? Co tohle?