Lavera Tělový a vlasový šampon 3 v 1, Men Sensitiv 200 ml

Lavera Tělový a vlasový šampon 3 v 1, Men Sensitiv 200 ml

(3 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
209
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: 29. 7. u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Osvěžující vlasový a tělový šampon Men Sensitiv jemně myje a zároveň ošetřuje náročnou mužskou pokožku. Přírodní výtažky z bambusu a guarany pokožku hydratují, osvěžují a pečují o ni.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Men osvěžující vlasový a tělový šampon jemně myje a zároveň ošetřuje náročnou mužskou pokožku. Přírodní výtažky z bambusu a guarany pokožku hydratují, osvěžují a pečují o ni, zatímco jemná krémová pěna se svěží vůní povzbudí vaše smysly a přinese vám potěšení z koupele.

O hydrataci během sprchování se postará fluid z Aloe vera a extrakty z bio bambusu, které navíc pokožku zklidňují a brání vzniku podráždění. Výtažek z bio guarany pokožku i vlasy posiluje, propůjčuje jim hebkost i pružnost a zároveň bojuje proti příznakům únavy a předčasného stárnutí.

Díky obsahu jemných cukrových tenzidů pění vlasový a tělový šampon výborně, avšak nevysušuje pokožku tak, jako produkty s podílem chemických tenzidů. Naopak po použití budou pokožka i vlasy hydratované, osvěžené a jemné.

 

Tři v jednom

Muži prostě mají rádi jednoduché a multifunkční produkty, které zastanou více úkolů a jsou vhodné i do fitka či na cestování. Tento sprchový šampon spojuje vlastnosti jemného sprchového gelu na tělo i obličej a účinného šamponu, který zanechá vlasy dokonale svěží. Produkt 3v1 ušetří místo ve vašem zavazadle i v koupelně.

Dokonalá svěžest

Tento sprchový šampon Lavera byl vytvořen na míru specifickým požadavkům mužské pokožky. Přináší jiskrné osvěžení a dodá vám potřebnou energii. Působivá mužná vůně pak na těle i ve vlasech vydrží dlouhou dobu a povzbudí vás i během dne. Sprchový šampon obsahuje šetrné rostlinné mycí tenzidy, které pokožku nevysušují a nezpůsob jí její podráždění.

Přírodní složky

Sprchový šampon Lavera nezatěžuje vaši pokožku syntetickými ingrediencemi a naopak jí dodává jemnou péči díky rostlinným výtažkům. Extrakt z guarany má silný stimulační účinek a osvěžuje tělo i mysl. Zvyšuje výkonnost a podporuje duševní energii. Zároveň jemně tonizuje pokožku a spolu s výtažkem bambusu ji zároveň hydratuje.

Hydratace a osvěžení

Organická šťáva z Aloe vera je mocným hydratačním prostředkem a navíc má významné zklidňující účinky. Právě díky obsahu Aloe vera tento sprchový šampon nevysušuje pokožku a naopak ji zanechává dlouhodobě zvláčněnou. Zároveň tlumí jakékoliv podráždění, takže je vhodný i na citlivější pokožku. Pokožka bude příjemně pružná a zjemněná.

Použití: Malé množství šamponu napěňte v rukou a neneste na navlhčenou pokožku těla a na vlasy.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Ostatní kategorie: Šampony pro muže

Produktové řady: Lavera Men Sensitiv

Typy vlasů: mastné vlasy, normální vlasy, suché vlasy

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Příjemná vůně / Klára 17. 1. 2017 17:02

Manžel si šampon velice pochvaluje, velmi příjemně voní.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Men Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?

Naposledy jste prohlíželi