Lavera Tělový a vlasový šampon 3 v 1, Men Sensitiv 200 ml

Lavera Tělový a vlasový šampon 3 v 1, Men Sensitiv 200 ml

(3 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
209
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 5 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Osvěžující vlasový a tělový šampon Men Sensitiv jemně myje a zároveň ošetřuje náročnou mužskou pokožku. Přírodní výtažky z bambusu a guarany pokožku hydratují, osvěžují a pečují o ni.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Men osvěžující vlasový a tělový šampon jemně myje a zároveň ošetřuje náročnou mužskou pokožku. Přírodní výtažky z bambusu a guarany pokožku hydratují, osvěžují a pečují o ni, zatímco jemná krémová pěna se svěží vůní povzbudí vaše smysly a přinese vám potěšení z koupele.

O hydrataci během sprchování se postará fluid z Aloe vera a extrakty z bio bambusu, které navíc pokožku zklidňují a brání vzniku podráždění. Výtažek z bio guarany pokožku i vlasy posiluje, propůjčuje jim hebkost i pružnost a zároveň bojuje proti příznakům únavy a předčasného stárnutí.

Díky obsahu jemných cukrových tenzidů pění vlasový a tělový šampon výborně, avšak nevysušuje pokožku tak, jako produkty s podílem chemických tenzidů. Naopak po použití budou pokožka i vlasy hydratované, osvěžené a jemné.

 

Tři v jednom

Muži prostě mají rádi jednoduché a multifunkční produkty, které zastanou více úkolů a jsou vhodné i do fitka či na cestování. Tento sprchový šampon spojuje vlastnosti jemného sprchového gelu na tělo i obličej a účinného šamponu, který zanechá vlasy dokonale svěží. Produkt 3v1 ušetří místo ve vašem zavazadle i v koupelně.

Dokonalá svěžest

Tento sprchový šampon Lavera byl vytvořen na míru specifickým požadavkům mužské pokožky. Přináší jiskrné osvěžení a dodá vám potřebnou energii. Působivá mužná vůně pak na těle i ve vlasech vydrží dlouhou dobu a povzbudí vás i během dne. Sprchový šampon obsahuje šetrné rostlinné mycí tenzidy, které pokožku nevysušují a nezpůsob jí její podráždění.

Přírodní složky

Sprchový šampon Lavera nezatěžuje vaši pokožku syntetickými ingrediencemi a naopak jí dodává jemnou péči díky rostlinným výtažkům. Extrakt z guarany má silný stimulační účinek a osvěžuje tělo i mysl. Zvyšuje výkonnost a podporuje duševní energii. Zároveň jemně tonizuje pokožku a spolu s výtažkem bambusu ji zároveň hydratuje.

Hydratace a osvěžení

Organická šťáva z Aloe vera je mocným hydratačním prostředkem a navíc má významné zklidňující účinky. Právě díky obsahu Aloe vera tento sprchový šampon nevysušuje pokožku a naopak ji zanechává dlouhodobě zvláčněnou. Zároveň tlumí jakékoliv podráždění, takže je vhodný i na citlivější pokožku. Pokožka bude příjemně pružná a zjemněná.

Použití: Malé množství šamponu napěňte v rukou a neneste na navlhčenou pokožku těla a na vlasy.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Ostatní kategorie: Šampony pro muže

Produktové řady: Lavera Men Sensitiv

Typy vlasů: mastné vlasy, normální vlasy, suché vlasy

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Příjemná vůně / Klára 17. 1. 2017 17:02

Manžel si šampon velice pochvaluje, velmi příjemně voní.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Men Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?