Lavera Tělový olej verbena a limetka, Body Spa 50 ml

Lavera Tělový olej verbena a limetka, Body Spa 50 ml

Značka: Lavera
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Svěží vůně pro povzbuzení a inspiraci. Profesionální péče pro ty, kdo se chtějí hýčkat. Směs vzácných BIO olejů vytvoří ochrannou vrstvu, kterou ocení zvláště suchá a poškozená pokožka. Obsažené vitamíny a mastné kyseliny obnovují a oživují pleťové buňky. Masáž Tělovým olejem Body SPA prokrvuje pokožku a přináší úlevu od každodenního stresu a shonu. S BIO oleji ze zázvorové trávy, verbeny a limetk

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Svěží vůně pro povzbuzení a inspiraci. Profesionální péče pro ty, kdo se chtějí hýčkat. Směs vzácných BIO olejů vytvoří ochrannou vrstvu, kterou ocení zvláště suchá a poškozená pokožka. Obsažené vitamíny a mastné kyseliny obnovují a oživují pleťové buňky. Masáž Tělovým olejem Body SPA prokrvuje pokožku a přináší úlevu od každodenního stresu a shonu. S BIO oleji ze zázvorové trávy, verbeny a limetky proti celulitidě a ochablé pokožce.

certifikáty: VEGAN, NATRUE
vhodné pro: péči o pokožku
konzistence: tekutá
barva: světle žlutá
balení: skleněný obal, papírový přebal

produktová řada: BODY SPA
* luxusní a 100% přírodní péče o Vaše tělo
* neobsahuje braviva, konzervanty, žádné sytetické látky, jen čisté rostlinné složky šetrné k pokožce
* vyberete si z velkého množství kvalitních přípravků s neodolatelnými vůněmi
Verbena a limetka: Verbena je již dlouhá staletí ceněná pro své léčebné účinky. Od starých Římanů dokonce získala přídomek "svatá". Již tehdy byla verbena vyhledávaným lékem pro své protizánětlivé, adstringentní, antibakteriální, bolest tišící, stimulující a proti křečové vlastnosti. Blahodárné účinky verbeny jsou doplněny osvěžující vůní plodů limetky. Limetky obsahují malé množství ovocných kyselin, mají adstringentní, harmonizující a stimulační účinky.

použití: Rozetřete na vlhkou nebo suchou kůži po koupeli nebo sprchování a jemně vmasírujte. Doporučeno také pro relaxační masáže.
INCI: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Calendula Officinalis Flower Oil*, Tocopherol, Cymbopogon Martini Oil*, Verbena Officinalis Oil*, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Fragrance/ Parfum (natural essential oils), Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Farnesol**, Limonene**, Linalool**
*suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství
**přírodní esenciální oleje


země původu značky: Německo
charakteristika značky: Lavera znamená latinsky "pravdivost, opravdovost" a její dosavadní historie od roku 1975 je spjata s Thomasem Haasem, zakladatelem přírodní kosmetiky Lavera. Firma Laverana GmbH začínala jako malý rodinný podnik na jednom statku poblíž Hannoveru a v průběhu doby se změnila ve firmu se stovkou zaměstnanců, která dnes vyrábí kontrolovanou přírodní kosmetiku ve vlastních prostorách v krásné oblasti Deistergebirge. Od samého počátku se firma vyhýbá syntetickým složkám a používá pouze rostlinné suroviny. Středem pozornosti byla vždy stoprocentně šetrná péče o pleť a zachování přírodních zdrojů a ekosystémů. V dnešním věku alergií se na první místo dostala absolutní snášenlivost pokožky. Dnes zahrnuje sortiment lavery jedenáct výrobkových řad, které pokrývají rozmanité oblasti péče o tělo (péči o tvář, tělo, vlasy, zuby a ochranu proti slunci, rovněž i dekorativní kosmetiku).

kontakt na výrobce:
Laverana GmbH & Co. KG
Am Weingarten 4
D-30974 Wennigsen
Germany

webové strány značky:
www.lavera-kosmetika.cz

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: Lavera Wellness

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?