SOLIDU THYME TO BALANCE Dárkový set 200 g

SOLIDU THYME TO BALANCE Dárkový set 200 g

Značka: SOLIDU
Balení:
937
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Dárkový set obsahuje tuhé mýdlo, tuhý šampon na vlasy a tělový krém. Potěší každého, kdo o sebe rád pečuje. 

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

THYME TO BALANCE Dárkový set SOLIDU obsahuje tuhý šampon Balance, tělový krém ITS THYME a tuhé mýdlo PURITY. Tento set vám přijde vhod jak doma, tak i na cestách. Perfektní dárek pro všechny, co o sebe rádi pečují.

Tuhý šampon Balance poskytuje vlasům hloubkovou hydrataci, výživu a má zklidňující účinky. Podporuje růst vlasů a pomáhá mazovým žlázám správně fungovat. Esenciální oleje posilují kořínky, podporují růst vlasů a obnovují pružnost pokožky. Obsahuje také Panthenol neboli vitamín B5, který vlasům dodává sílu a udržuje je zdravé a lesklé.

Tělový krém ITS THYME je jemný a dlouhodobě hydratační. Obsahuje přírodní másla a esenciální oleje a pomáhá snižovat záněty. Olej ze semen černého kmínu zjemňuje pokožku a působí proti volným radikálům. Máslo murumuru pomáhá zklidnit citlivou a podrážděnou pokožku.

Tuhé mýdlo Purity obsahuje aktivní uhlí, které odstraňuje nečistoty a přebytečný maz. Snižuje suchost a hloubkově čistí póry. Mýdlo jevhodné na mastnou pokožku a lze využít nejen na ruce, ale i na tělo a obličej.

Litevská značka SOLIDU je novinkou v tuhé přírodní kosmetické péči o vlasy a tělo. Kombinuje pouze ty nejlepší přírodní složky s ekologickými obaly, které na planetě Zemi nezanechávají žádné stopy. Díky tomu, že SOLIDU vlasové šampony, kondicionéry i mýdla neobsahují vodu a jsou velmi koncentrované oproti jejich tekutým variantám, jejich používáním výrazně snižujeme spotřebu vody. Navíc obaly, které SOLIDU používá, jsou nejen v půdě 100% rozložitelné, ale také ji obohacují o aktivní látky.

Výrobce: Shapemetics, UAB, Veiverių g. 9B , 11346, Vilnius, Litva , tel: +370 687 06786

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?