MÁDARA Tónovací gel na obočí GROW & FIX, Světle hnědý 4 ml

MÁDARA Tónovací gel na obočí GROW & FIX, Světle hnědý 4 ml

Značka: MÁDARA
Certifikáty: Cosmos
Certifikát Cosmos
660
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Pomáda na obočí Tónovací gel na obočí dodává obočí pigment a zároveň chloupky vyživuje a posiluje. Výsledkem je hustší, plnější a výraznější obočí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tónovací gel na obočí GROW & FIX, Světle hnědý MÁDARA je skvělým pomocníkem pro hustší, plnější a výraznější obočí. Dodává obočí pigment a zároveň chloupky vyživuje a posiluje.

Použití gelu je nejjednodušší způsob, jak definovat a vyplňovat obočí s minimálním úsilím. Tónovací gel na obočí nejen zajišťuje fixaci, ale také pomáhá vytvářet přirozený vzhled a dodává obočí pigment díky obsaženým čistým minerálním pigmentům. Neobsahuje žádná syntetická nebo živočišná barviva.

Použijte gel na obočí směrem nahoru a ven, postupujte od kořínků ke konečkům, abyste vytvořili přirozený vzhled. Tento veganský gel nejen upravuje a vyplňuje obočí, ale rovněž i posiluje a vyživuje chloupky. Obsahuje peptidy, které zlepšují kvalitu a hustotu obočí. Dále je v gelu obsažen kofein, vitamíny z lišejníku severského a biopolymery.

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?