Blissoma® Trial set "SOOTHE" 54 g

Blissoma® Trial set "SOOTHE" 54 g

Značka: Blissoma®
Certifikáty: VEGAN
Certifikát VEGAN
Balení:
2414
Momentálně vyprodané na e-shopu i prodejnách BiOOO.cz

Sada s 5 miniaturami je ideální na cesty či jako dárek.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Trial set "SOOTHE" Blissoma® je přírodní pečující sada zabalená v ekologické šedé dárkové krabičce ze 100% recyklovaného papíru. Set je plný obsahu zklidňujících bylin, výživných organických olejů a dalších důležitých látek pro obnovu pokožky.

V sadě najdete 5 miniatur přírodních produktů Free, Pure, Lavish, Timeless a Serene, které představují kompletní pleťovou rutinu na dva týdny. Díky velikosti produktů se jedná o skvělou příležitost, jak si kosmetiku Blissoma® vyzkoušet nebo její vyzkoušení darovat, ale také jak si své oblíbené produkty vzít s sebou kamkoliv na cesty, aniž byste museli tahat plná balení. Všechny produkty splňují certifikaci Cruelty Free, jsou veganské a naprosto šetrné k vaší pokožce. Produkty uvnitř sady svým jemným, šetrným složením nabízejí úlevu především reaktivní pokožce, které pomáhají obnovit ochrannou lipidovou vrstvu udržující hydrataci uvnitř pokožky. Všechny byliny ve složení byly pečlivě vybrány tak, aby si poradily s výskytem zánětů a podráždění a dodaly tak pokožce dostatek péče a komfortu.

Blissoma je americká značka kosmetiky, kterou založila bylinná chemička Julie Longyear. Všechny produkty jsou 100% přírodní a obsahují aktivní, účinné látky. Produkty od této značky obnovují rovnováhu pokožky, poskytují hloubkovou hydrataci, vyrovnávají kožní maz a snižují výskyt zarudnutí a pupínků.

Země původu: Spojené státy americké

Výrobce: Blissoma Botanical Beauty, 2730 LaSalle St. , 63104, St. Louis, Spojené Státy Americké

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?