Annemarie Börlind Tužka na obočí Light Stone 1 g

Annemarie Börlind Tužka na obočí Light Stone 1 g

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tužka na obočí s kartáčkem Light Stone má světlý, šedohnědý odstín a je vhodná pro všechny světlovlásky. Snadno s ní obočí zvýrazníte a během dne bude pečovat o pokožku pod ním.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tužka na obočí Annemarie Börlind ve světlém, šedohnědém odstínu Light Stone se hodí pro všechny ženy a dívky se světlými vlasy. Není příliš tvrdá, takže nepodráždí pokožku pod obočím, a snadno s ní docílíte dokonale upraveného a zvýrazněného obočí. Na jejím druhém konci najdete praktický kartáček, se kterým obočí snadno učešete a zkrotíte do požadovaného tvaru.

Tužka obsahuje syté přírodní pigmenty, se kterými hravě vyplníte obočí, aniž by výsledek vypadal nepřirozeně. Výborně se hodí pro každodenní použití. Lehce se nanáší a přilne k pokožce, a to díky karnaubskému a kandelilovému vosku, které zároveň zajistí dlouhodobou výdrž líčení. Obsažené přírodní oleje z mokřadky, manga či makadamie vyživují a zvláčňují pokožku pod obočím a během dne ji chrání před vysoušením či šupinatěním.

Použití: Pomocí kartáčku obočí upravte a sčešte do požadovaného tvaru a poté ho tužkou zvýrazněte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Barva: hnědá, šedá

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Jak stárne Berlíňanka

Rychlé líčení do pěti minut

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

skvělý přirozený odstín / Kristin 1. 4. 2021 21:11

Tužka se mi sice docela dost lámala, konzistencí je na mne taková měkčí, ale třeba to byl konkrétní kus. Za chvíli načnu další, tak jsem na tu lámavost zvědavá. V každém případě se jedná o unikátní přirozený odstín pro přírodní blondýny s odstínem do popelava.. letní / studený typ, osobně mám k tomu hnědé oči a toto je konečně tužka, která mi domaluje obočí a zároveň jej zvýrazní. Doteď jsem si kupovala barvy na obočí pro tmavovlásky protože pro blondýnky to bylo šíleně moc světlounké, no a teď je to přesně akorát :) pro tu barvu u této tužky nejspíš zůstanu už napořád :)

skvělá barva pro šedovlasé paní / Šárka 21. 10. 2017 16:50

Zdravím, toto je naprosto skvělá barva pro zvýraznění obočí a linek očí, koupila jsem mamince s již šedivými vlasy a působí to naprosto přirozeně. Vřele doporučuji i kvůli konzistenci, rozstírá se bez zbytečného tlaku a drží výborně. Takže se nedejte odradit vyšší cenou, vyplatí se. Hlavně ten odstín je přirozený, ten se hned tak nevidí.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?