Lavera Tužka na oči 01 černá, Trend Sensitiv 1,14 g

Lavera Tužka na oči 01 černá, Trend Sensitiv 1,14 g

(3 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tužka na oči v univerzálním černém odstínu je každodenní nezbytností do vaší kosmetické taštičky. Využijete ji pro přirozenou tenkou linku pro denní nošení i pro výrazné kouřové líčení na večer.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Tužka na oči 01 černá je univerzálním produktem, který využijete k mnoha variantám líčení. Díky intenzivně pigmentované textuře je tento odstín opravdu černý a snadno s ním vytvoříte jak tenkou linku při linii řas, tak výrazné a dramatické kouřové líčení. Černý odstín je skutečně všestranný a sluší všem bez ohledu na věk či podtón pleti. Komfortní nanášení a dlouhodobá výdrž je samozřejmostí.

Tužky na oči Lavera vás jistě uspokojí svou vysokou kvalitou. Jejich přírodní složení neobsahuje syntetické ingredience, jako jsou silikony, parabeny či další chemikálie. Díky tomu nedráždí oči, nezpůsobují jejich slzení či začervenání. Tyto tužky jsou oftamologicky testovány a jsou vhodné i pro citlivé oči či nositelky kontaktních čoček. Intenzivní minerální pigmenty zaručují opravdu precizní nalíčení a dostatečně výrazný barevný odstín.

Přírodní vosky jsou skvělými nosiči pigmentu a díky tomu se tužky na oči nejen lehce ořezávají, ale zároveň i snadno nanášejí a jejich aplikace je rovnoměrná. Bambucké máslo a jojobový olej přinášejí pečující účinky pro tenkou a namáhanou kůží očního okolí, a tím i zabraňují tvorbě vrásek či nadměrnému vysušení v této oblasti. Pokud toužíte po bezchybném a dlouhotrvajícím nalíčení očí, tužky na oči Lavera jsou tou pravou volnou.

Základ líčení

Kvalitní tužka na oči je pro mnoho žen základem každodenního líčení. Konturovací tužka na oči dokáže v několika málo okamžicích podtrnout váš pohled a prohloubit jej. Tužka na oči Lavera je vyráběna z kvalitních přírodních ingrediencí, snadno se používá a docílíte s ní perfektního výsledku. Díky své velikosti se vejde do jakékoliv kosmetické taštičky a je vhodná i na úpravy během dne.

Univerzální odstín

Černý odstín tužky na oči Lavera je opravdu univerzální. Sluší všem barvám očí, je dokonale neutrální a skvěle doplní vaše líčení. Použijte tužku těsně u linie řas, kdy docílíte většího optického zahuštění řas a zároveň přirozeného efektu. S tužkou ale můžete vytvořit i výraznou oční linku ve stylu šedesátých let. Můžete ji také rozmazat pro kouřový efekt.

Snadné a rychlé použití

Tužka na oči Lavera má měkkou krémovou konzistenci, díky které se velice snadno nanáší a její aplikace je rovnoměrná. Nemusíte se tedy bát, že by tužka při nanášení dřela vaše oční víčko či vytvářela podráždění. Všechny odstíny tužky na oči jsou velice intenzivní a díky kvalitním pigmentům vydrží po celý den ve skvělém stavu a nemusíte se obávat jejího rozmazávání.

Zvýraznění a péče

Tužka na oči Lavera neobsahuje žádné potenciálně škodlivé syntetické ingredience, jako jsou konzervanty, silikony či parabeny, a díky tomu nezatěžuje citlivou pokožku očního okolí. Bambucké máslo nejen dodává tužce jemnou krémovou texturu, ale má zároveň vyživující vlastnosti a brání vysušení kůže. Tužka na oči je vhodná také pro nositelky kontaktních čoček.

Použití: Pro precizní oční linku používejte vždy ostře ořezanou tužku. Pokud vám připadá tužka příliš tvrdá, zahřejte ji na chvíli mezi konečky prstů. Nanesenou oční linku můžete rozmazat do ztracena pro kouřový efekt.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: černá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: dřevěný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Namalujte se s přírodou

Oční linky pro začátečníky i pokročilé

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Hana 29. 8. 2018 09:21

Tohle nebyl dobrý kup, tužka se docela dobře nanáší, hezky se s ní pracuje, ale na vrchní linku nedoporučuji, po chvíli (cca dvou hodinách) se otiskne a rozmaže

skvělá / R 16. 8. 2018 16:23

je skvělá. dobře se s ní dělá.. je tochu měkčí, ale proto hezky kreslí a neláme se.. dobře se odličuje, neštípe v očích. při strouhání se trochu lepí na strouhátko, ale já ji to odpustím. už ji mám přes rok a asi si dlouho novou nekoupím, protože mi dlouho vydrží :) jsem moc spokojená.

/ Zuzana 24. 1. 2019 12:34

Tužka je super, je výrazná černá, vydrží a neštípe v očích.

Tužka / Anet 22. 5. 2015 18:11

Barva je hezká, ale tužka se hodně maže

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: dřevěný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?