Lavera Tužka na oči přírodní 01 černá, Trend Sensitiv 1,15 g

Lavera Tužka na oči přírodní 01 černá, Trend Sensitiv 1,15 g

Značka: Lavera
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

No. 01 černáTužka na oči s obsahem BIO včelího vosku pro intenzivní a dlouhotrvající efekt okouzlujících očí. Čistě přírodní složení poskytuje citlivé oblasti okolo očí šetrnou péči. Snadno se nanáší a díky houbičce, která je součástí tužky, zvládnete nesčetně módních variant - od jednoduché, přesné linie až po dokonalý kouřový efekt. Vhodná i pro osoby používající kontaktní čočky. Schváleno derma

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
No. 01 černá
Tužka na oči s obsahem BIO včelího vosku pro intenzivní a dlouhotrvající efekt okouzlujících očí. Čistě přírodní složení poskytuje citlivé oblasti okolo očí šetrnou péči. Snadno se nanáší a díky houbičce, která je součástí tužky, zvládnete nesčetně módních variant - od jednoduché, přesné linie až po dokonalý kouřový efekt. Vhodná i pro osoby používající kontaktní čočky. Schváleno dermatology a očními lékaři.

certifikáty: NATRUE
vhodné pro: líčení
konzistence: tuhá
barva: černá
balení: tužka, plastový kryt

produktová řada: TREND SENSITIV
* špičková dekorativní kosmetika pro jemnou a citlivou pleť
* výrobky jsou vyráběny podle přísných kritérií pro kontrolovanou přírodní kosmetiku
* receptury jsou zkoušeny na dobrovolnících s citlivou pletí

INCI: Hydrogenated Jojoba Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Hydrogenated Vegetable Oil , Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Canola Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Glyceryl Caprylate,, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, [+/- Mica, Iron Oxides (CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77492), Bismuth Oxychloride (CI 77163)]
*suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství


země původu značky: Německo
charakteristika značky: Lavera znamená latinsky "pravdivost, opravdovost" a její dosavadní historie od roku 1975 je spjata s Thomasem Haasem, zakladatelem přírodní kosmetiky Lavera. Firma Laverana GmbH začínala jako malý rodinný podnik na jednom statku poblíž Hannoveru a v průběhu doby se změnila ve firmu se stovkou zaměstnanců, která dnes vyrábí kontrolovanou přírodní kosmetiku ve vlastních prostorách v krásné oblasti Deistergebirge. Od samého počátku se firma vyhýbá syntetickým složkám a používá pouze rostlinné suroviny. Středem pozornosti byla vždy stoprocentně šetrná péče o pleť a zachování přírodních zdrojů a ekosystémů. V dnešním věku alergií se na první místo dostala absolutní snášenlivost pokožky. Dnes zahrnuje sortiment lavery jedenáct výrobkových řad, které pokrývají rozmanité oblasti péče o tělo (péči o tvář, tělo, vlasy, zuby a ochranu proti slunci, rovněž i dekorativní kosmetiku).

kontakt na výrobce:
Laverana GmbH & Co. KG
Am Weingarten 4
D-30974 Wennigsen
Germany

webové strány značky:
www.lavera-kosmetika.cz

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: černá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu1

Oční linky pro začátečníky i pokročilé

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?