Annemarie Börlind Tužka na rty Rose 1 g

Annemarie Börlind Tužka na rty Rose 1 g

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

S korálově růžovou tužkou hravě obkreslíte své rty, a předejdete tak rozpíjejí rtěnky. Tužka o rty zároveň pečují díky bambuckému máslu, přírodním voskům a olejům.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tužka na rty Annemarie Börlind v korálově růžovém odstínu Rose vám pomůže docílit precizního líčení. Snadno s ní vytvoříte konturu kolem rtů, která nejen zabrání rozpíjení rtěnky, ale také podtrhne přirozený tvar vašich rtů. Tužka se díky hladké konzistenci snadno nanáší a během dne o jemnou pokožku rtů pečuje. Součástí balení je také praktický štěteček.

Tužka obsahuje kromě bambuckého másla velké množství přírodních vosků a olejů, a tak krásně klouže na rtech a pomůže vám vytvořit rovnoměrnou konturu kolem rtů. Nanesení samotné rtěnky už pak bude hračka. Karnaubský a kandelilový vosk s jojobovým, makadamiovým či mangovým olejem zároveň o jemnou pokožku během dne pečují, podporují její hydrataci, vyživují ji a chrání před vysušováním či rozpraskáním.

Použití: Tužkou si zvýrazněte linii rtů nebo ji použijte místo rtěnky.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Barva: růžová

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?