Terranova Health Vitamin D3 1.000 iu s vitaminem K2 50 ug Komplex 50 ks

Vitamin D3 1,000iu with Vitamin K2 50ug Complex

Terranova Health Vitamin D3 1.000 iu s vitaminem K2 50 ug Komplex 50 ks

Vitamin D3 1,000iu with Vitamin K2 50ug Complex

Značka: Terranova Health
Balení:
613
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Doplněk stravy s vitamínem D3 a K2 pro zajištění optimálních funkcí kostí. Obsahuje superpotraviny.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vitamin D3 1.000 iu s vitaminem K2 50 ug Komplex Terranova Health (Vitamin D3 1,000 iu with Vitamin K2 50 ug Complex) je doplněk stravy, který je zdrojem vitamínu D pro optimální funkce kostí, svalů a imunitního systému. Vše doplňuje pečlivě vybraná směs bylin pro co nejlepší vstřebávání všech látek.

Vitamin D posiluje imunitu, pomáhá tělu vstřebávat vápník a je velmi důležitý pro zdravé a silné kosti. Slunce je nejlepším zdrojem vitaminu D3, lidský organismus je schopen vlastní syntézy vitamínu D za účasti UV záření. Pokud ale nejsme vystaveni dostatečnému množství slunečního záření, je ideální zvolit doplněk stravy s tímto vitaminem. Vitamin K2 se užívá pro ředění krve, jelikož snižuje srážlivost krve. Je vhodný na kosti, klouby a imunitní systém.

1 kapsle obsahuje 25μg vitamínu D získaného z lišejníku. Produkt je obohacený o superpotraviny v BIO kvalitě, jako jsou dýňová semínka, houba shiitake, koriandr a petržel, které přirozeně obsahují vitamíny a minerály.

BEZ PŠENICE - BEZ LEPKU - BEZ LAKTÓZY - BEZ ŽELATINY - BEZ ŽIVOČIŠNÝCH SLOŽEK - BEZ PŘIDANÉHO CUKRU - BEZ BARVIV - NEOCHUCENÉ - BEZ KONZERVANTŮ

Doplňky stravy Terranova Health jsou obohaceny o svůj vlastní synergický komplex rostlinných látek a potravin zvaný Magnifood. Složky Magnifood jsou rostlinné látky/potraviny, které přirozeně ve větší míře obsahují daný minerál/vitamín, který daným doplňkem stravy suplementujeme. Tím je zajištěna maximální vstřebatelnost živin lidským organismem.

V doplňku stravy D3 a K2 jsou tyto superpotraviny: SHIITAKE - DÝŇOVÁ SEMÍNKA

Většina rostlin používaných v Magnifood komplexu je navíc zpracována lyofilizací, která má jedinečnou schopnost uchovávat aktivní rostlinné enzymy a nejvyšší možné množství vitamínů a minerálů.

HLAVNÍ VÝHODY MAGNIFOOD KOMPLEX

  • má vysoký obsah přirozených vitamínů, minerálů a dalších živin
  • poskytuje synergické enzymy, které usnadňují trávicí procesy
  • poskytuje širokou škálu fytonutrientů, které napomáhají vstřebávání živin
  • pomáhá předcházet poškození buněk volnými radikály
  • chrání buňky před oxidačním stresem

Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.

Dávkování: 1 kapsle denně s jídlem.

Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy, pokud lékař nedoporučí jinak. Pokud užíváte antikoagulační léky (na ředění krve), jako např. warfarin, nebo jiné předepsané léky, poraďte se před použitím tohoto přípravku s lékařem.

Britská značka Terranova Health vyrábí doplňky stravy bez obsahu želatiny, laktózy, cukru či syntetických látek jako jsou barviva a konzervanty. Většina složek je získávána pomocí lyofilizace. Jejich motto zní je „Nechte v sobě zářit přírodu".

Ostatní kategorie: Klouby a svaly, Imunita

Výrobce: BIO-NATURE , Trafalgar Park, Admiral Way , BD21 3LN, Keighley, West Yorkshire, Velká Británie

Nepřekračujte doporučené denní dávkování, Ukládejte mimo dosah dětí, Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Dle současné legislativy EU je možné u doplňků stravy a potravin uvádět pouze schválená zdravotní tvrzení. Není možné uvádět podrobnější informace, které by mohly vzbudit dojem jiného prospěšného účinku - i přes to, že se právě pro tyto vlastnosti používají historicky.

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Brainfood - výživa pro mozek

Povzbuďte imunitu pleti probiotiky

Preventivní ochrana před slunečními paprsky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?