Nobilis Tilia Vitamin E 20 ml

Nobilis Tilia Vitamin E 20 ml

(2 hodn.)
328
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Koncentrát vitaminu E je silným přírodním antioxidantem. Pokožku posiluje vůči nepříznivým vnějším vlivům, chrání před známkami stárnutí a také urychluje regeneraci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Koncentrát vitaminu E Nobilis Tilia je silným přírodním antioxidantem, pokožku posiluje vůči nepříznivým vnějším vlivům, chrání před známkami stárnutí a také urychluje její regeneraci. Kromě toho, vitamin E chrání pleť před spálením, podrážděním i dodává pokožce zdravý sjednocený vzhled.

Vitamin E je pro pokožku nesmírně důležitý, neboť účinkuje jako antioxidant, pokožku chrání před působením volných radikálů a tím pádem i před ztrátou elasticity a vznikem vrásek. Navíc, sjednocuje barevný tón pleti a dodává jí zdravý pěstěný vzhled. V kombinaci s rostlinnými oleji s přirozeným ochranným faktorem umocňuje vitamin E ochranu před UV zářením, ochraňuje pokožku před spálením i zarudnutím v důsledku pobytu na slunečním záření.

Vitamin E lze použít samostatně pod krém či olej či jej přimíchat přímo do oblíbené pleťové péče. Nejen, že dojde k umocnění regeneračních účinků pečujícího produktu, ale zároveň se tak prodlouží jeho životnost. Vitamin totiž kosmetiku přirozenou cestou konzervuje a chrání ji před vniknutím bakterií.

Nobilis Tilia je česká společnost, zabývající se výrobou a prodejem přírodní, aromaterapeutické a bio kosmetiky. Výrobky nesou certifikace CPK a CPK BIO a mnohé z nich jsou vhodné pro vegany.

Použití: Pár kapek vitaminového koncentrátu aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku a lehce rozetřete. Používejte nejlépe v kombinaci s oblíbeným pleťovým krémem.

Tip: Pár kapek vitaminu E můžete přidat pro umocnění regeneračních účinků do svého oblíbeného pečujícího oleje.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Aromaterapie pro těhotné

DIY PRO ZAČÁTEČNÍKY

DIY regenerační vlasové masky

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak ovlivňují vitaminy naše vlasy a pleť

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Stravou proti akné

Vitamin E – zdatný bojovník proti stárnutí

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Super / Marta 20. 7. 2017 07:15

Skvělé jako přísada do masek nebo na časté použití na kruhy pod očima zmírňuje kruhy.

/ Adéla 31. 8. 2022 23:43

Tento produkt používám ráno jako podklad pod krém. Konzistence je mírně hutnější, ihned se do pleti nevstřebá, ale mastný film netvoří. Pleť po nanesení vypadá rozzářeněji, je hebká. Do budoucna určitě produkt pořídím opakovaně.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?