Lavera Vlasová kúra Repair & Care 125 ml

Lavera Vlasová kúra Repair & Care 125 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vlasová kúra Repair & Care je určena pro namáhané suché vlasy s roztřepenými konečky. Pečující výtažek z mandlí, avokáda a makadamiových oříšků dodává výživu a obnovuje ztracenou hydrataci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vlasová kúra Repair & Care Lavera je určena pro poškozené a namáhané suché vlasy s roztřepenými konečky. Pečující výtažek z mandlí, olej z avokáda a makadamiových oříšků jim dodává výživu a obnovuje ztracenou hydrataci.

Hydrolát z damascénské růže přináší blahodárnou úlevu svědící a podrážděné přesušené pokožce. Zároveň vlasy hydratuje a propůjčuje jim jemnou květinovou vůni. Mandlový extrakt a olej z makadamiových oříšků dodávají vlasům i pokožce výživné látky a vytváří ochrannou vrstvu, která zabraňuje ztrátám vlhkosti. Avokádový olej pomáhá napravovat poškozenou strukturu a zacelovat roztřepené konečky. Působí také preventivně proti vypadávání vlasů a podporuje jejich růst.

Keratinový komplex z ředkviček, kukuřice, pšenice a sóji zpevňuje, zaceluje poškozenou strukturu vlasů a pomáhá minimalizovat množství roztřepených konečků. Chrání je také preventivně před poškozením při tepelné úpravě. Díky uhlazenému povrchu se vlasy tolik nezacuchávají a také se lépe rozčesávají.

Hloubková péče

Jednou za čas je vhodné dodat vašim vlasům extra péči, které jim dodá ztracené živiny a posílí jejich strukturu. Vlasová kúra Lavera je skvělým pomocníkem do vaší koupelny, který je přímo nabitý koncentrovanými účinnými látkami na přírodní bázi, jež pomohou navrátit vlasům oslnivý lesk. Kúru můžete vyzkoušet také v menším vzorkovém balení.

Zářivý lesk

Vlasová kúra Lavera Repair & Care přináší úlevu především vlasům suchým či namáhaným. Je velice vhodná na vlasy, které jsou často tepelně upravovány například fénováním, žehlením či kulmováním nebo vzdorují nepřízni počasí. Vlasovou kůru Lavera využijete jak v zimě, kdy jsou vlasy náchylnější k vysušení, tak v záři letních slunečních paprsků.

Vyživující oleje

Základ této intenzivní kúry tvoří přírodní rostlinné oleje, které dokážou uzamknout vlhkost uvnitř vlasového vlákna, a bránit tak vysušování vlasů. Avokádový olej má silné vyživující schopnosti a je přímo blahodárným balzámem na suché vlasy, které uhladí a zabrání jejich třepení či zvýšené lámavosti. Avokádový olej zároveň působí proti vypadávání vlasů.

Vlasy zdravé a krásné

V souladu s olejem avokádovým působí také makadamiový olej, jenž je bohatý na nenasycené mastné kyseliny a vitaminy. Hydrolyzované pšeničné proteiny a výtažek z rýže pomáhají vyhladit vlasové vlákno, čímž mu navracejí zdravý lesk, přirozenou pružnost a vitalitu. Voda z damašské růže pak podporuje regeneraci a dodává této vlasové kúře okouzlující vůni.

Použití: Naneste na umyté vlasy, nechte tři minuty působit a smyjte.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte v kombinaci s Repair & Care Lavera šamponem a kondicionérem.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Hair Pro

Typy vlasů: poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu1

Po létě svou pleť rozmazlete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?