Khadí Vlasový olej Vitalita stimulující růst 210 ml

Khadí Vlasový olej Vitalita stimulující růst 210 ml

Značka: Khadí
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pokud chcete posílit růst vlasů a zabránit jejich předčasnému vypadávání a šedivění, pak Vám doporučujeme pravidelné používání právě tohoto vlasového oleje Khadi. Jedná se o prastarou recepturu a svými účinky Vás nadchne. Vlasové oleje Khadi jsou té nejvyšší kvality, sestavené odborníky na ajurvédu v Indii. Jsou složeny z vysoce kvalitních základových olejů, mnoha účinných ajurvédských bylin a ét

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pokud chcete posílit růst vlasů a zabránit jejich předčasnému vypadávání a šedivění, pak Vám doporučujeme pravidelné používání právě tohoto vlasového oleje Khadi. Jedná se o prastarou recepturu a svými účinky Vás nadchne. Vlasové oleje Khadi jsou té nejvyšší kvality, sestavené odborníky na ajurvédu v Indii. Jsou složeny z vysoce kvalitních základových olejů, mnoha účinných ajurvédských bylin a éterických olejů. Složení vlasových olejů Khadi je 100% rostlinné. Neobsahují absolutně žádné chemické konzervanty, parfémy ani barviva. Neobsahují parafíny, minerální oleje ani jiné ropné produkty. Všechny vlasové oleje Khadi jsou nositeli loga BDIH. Je to kontrolovaná přírodní kosmetika, můžete si být tedy jisti jejich přírodním, čistě rostlinným složením. Khadi vlasový olej Vitalita obsahuje vysoký podíl sezamového oleje a je proto velmi vhodný pro udržení vlasové pokožky zdravé a svěží. Sezamový olej je základním olejem ajurvédy. Podporuje krevní oběh, detoxikaci a mnohé metabolické procesy. Kromě sezamového oleje patří mezi základové oleje kokosový olej a ricinový olej - oleje se silnými pečujícími a hydratačními účinky. Sezamový olej proniká hluboko do pokožky a zabraňuje jejímu vysoušení. Kokosový olej je vynikající vlasový kondicionér, vlasy a vlasovou pokožku intenzivně hydratuje a chrání. Ricinový olej podporuje růst vlasů a posiluje vlasové kořínky.Sezamový, kokosový a ricinový olej vlasy vyživují, dodávají jim hebkost, chrání je před poškozením a před třepením konečků.Rovněz palash, indrayan, gunja a rozmarýna stimulují růst vlasů. Bhringaraj a rozmarýna se používají od starověku v ajurvédské medicíně ve všech recepturách proti vypadávání vlasů.Bhringaraj, amla a brahmi působí nejen proti předčasnému vypadávání vlasů, ale také proti jejich šedivění vlasů a proti zanícení pokožky hlavy.Brahmi zároveň uklidňuje a uvolňuje. Bala se stará o obnovu přirozených funkce vlasových kořínků a posiluje je, vlasové kořínky tak získávají novou vitalitu. Pískavice řecké seno předchází tvorbě lupů a udržuje vlasovou pokožku čistou a zdravou. Mrkvový olej aktivuje krevní oběh a tím zajišťuje lepší přísun živin k vlasovým kořínkům, zároveň dodává vlasům ochranu. Kafr, vitamin E a ratanjyot pečují o zdraví vlasové pokožky. Pravidelná masáž pokožky hlavy touto tradiční ajurvédskou kompozicí působí navíc relaxačně, zmírňuje stres a nespavost.

certifikáty: BDIH
vhodné pro: posílení růstu vlasů, proti jejich předčasnému vypadávání a šedivění
konzistence: tekutá
barva: žlutá
balení: plastový obal, papírový přebal

použití: Vlasový olej před použitím důkladně protřepejte. Může být aplikován na suché nebo vlhké vlasy. Olej jemně vmasírujte do pokožky hlavy a vlasů. Nechte jej působit minimálně 30 minut. Čím déle necháte olej působit, tím bude účinek silnější. Olej můžete nechat působit i přes noc. Následně vlasy umyjte šampónem.
složení: olej Ricinus communis (ricinový olej), Eclipta alba (bhringaraj), Bacopa monniera (brahmi), Sida Cordifolia (bala), Butea monosperma (palasa), Trigonella foenum-graecum (pískavice řecké seno), Abrus precatorius (gunja), Embelica officinalis (amla), olej ze semen Citrullus colocynthis (indrayan, koloqinthe), olej Rosmarinus officinalis (rozmarýnový olej), olej Daucus carota (olej z mrkvových semínek), Tocopherol (vitamin E), Cinnamomum camphora (kafr), Onosma hispidum (ratanjot). Obsashuje součásti z biologického pěstování: olej Sesamum indicum (sezamový olej), olej Cocos nucifera (kokosový olej) a součásti přírodních éterických olejů: Linalool, Limonene.

země původu značky: Indie
charakteristika značky: Značka Khadí je vysoce kvalitní přírodní kosmetika. Jejími pilíři jsou čistě přírodní složení, moderní znalosti a kritéria z oboru přírodní kosmetiky, účinné receptury indické ajurvédy a etická pravidla a principy Khadi. Kosmetika Khadi [vyslovuje se kádý] je založena na přírodních ingrediencích - na bylinách, rostlinných olejích, ovoci, květinách a minerálech. Pečuje svým originálním a účinným způsobem o vlasy, pleť a tělo. Většina výrobků je certifikována BDIH - kontrolovaná přírodní kosmetika. Sortiment výrobků je neustále rozšiřován, cílem společnosti je získání certifikátu BDIH pro všechny výrobky. Pleťové a vlasové oleje, pleťové masky, rostlinné barvy na vlasy a další výrobky jsou absolutně přírodní, bez jakýchkoliv chemických látek a konzervantů. Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Byliny jsou sbírány tou nejtradičnější možnou cestou, lokálními obyvateli v přírodě, v souladu s politikou Khadi pro zaměstnanost venkovských obyvatel, aniž by docházelo k poškozování přírody. Výrobky značky Khadi ® jsou vyráběny v Indii podle pravidel Khadi, zároveň však podle striktních pravidel definovaných pro přírodní kosmetiku. Tím jsou zajištěny etické pracovní podmínky výrobcům v Indii a zároveň je zajištěno, že výrobky odpovídají vysokými evropským standardům kvality, kladeným na přírodní kosmetiku. Jsou tomu již tisíce let, kdy byly v oblasti Indie sestaveny receptury využívající stovek nejrůznějších bylin v kombinaci s účinnými oleji, které léčí a omlazují. Ajurvéda - věda o dlouhověkosti - představuje komplexní systém, který pečuje o celek těla, mysli a duše, o zdraví, krásu a pohodu. Složení přírodní kosmetiky Khadi je založeno právě na účinných ajurvédských recepturách a přináší to nejlepší z ajurvédy pro krásu a zdraví Vašich vlasů a pleti.

kontakt na výrobce:
Khadi Naturprodukte
Zur Weser 5
31737 Reintein
Deutschland

webové strány značky:
www.khadi-cz.cz

 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typy vlasů: normální vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy, vypadávající vlasy

Výrobce: Khadi Naturprodukte, Zur Weser 5 , 31737, Reintein, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?