Klas Výprodej Klíčkový olej s vitaminy A, C, E 60 kapslí

Klas Výprodej Klíčkový olej s vitaminy A, C, E 60 kapslí

Značka: Klas
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Životadárné účinky látek obsažených v pšeničném klíčku se násobí v jeho oleji, ve kterém řada z těchto látek dosahuje největší koncentrace. Pšeničné klíčky jsou pro svoji vysokou výživnou hodnotu známé již od starověku. Je to nejlepší zdroj vitaminu E a rovněž dobrý zdroj bílkovin - půl hrnku pšeničných klíčků má tolik bílkovin jako čtyři vejce. Je to rovněž koncentrovaný zdroj vitaminů B, železa,

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Životadárné účinky látek obsažených v pšeničném klíčku se násobí v jeho oleji, ve kterém řada z těchto látek dosahuje největší koncentrace. Pšeničné klíčky jsou pro svoji vysokou výživnou hodnotu známé již od starověku. Je to nejlepší zdroj vitaminu E a rovněž dobrý zdroj bílkovin - půl hrnku pšeničných klíčků má tolik bílkovin jako čtyři vejce. Je to rovněž koncentrovaný zdroj vitaminů B, železa, fosforu, stopových prvků, esenciálních mastných kyselin a přírodního estrogenu. Olej z pšeničných klíčků obsahuje octacosanol, což je látka, která má mnoho pozitivních účinků na náš organismus.

Hlavní účinky:
* Výrazně zvyšuje fyzickou výkonnost a vytrvalost. Přirozeně dodává energii a sílu, aniž by odčerpával železné zásoby organismu, jak to činí mnohé povzbuzující přípravky.
* Usnadňuje hubnutí. Napomáhá spalování nasycených tuků.
* Chrání buňky před volnými radikály. Užíváním přípravku tedy nejen zpomalíte tvorbu vrásek, ale i omezíte vznik rakoviny.
* Omezuje tvorbu zákeřných sraženin na stěnách arterií. Může tak zabránit srdečnímu infarktu nebo mozkové mrtvici.
* Napravuje srdeční rytmus a vůbec všeobecně pomáhá srdci.
* Ulevuje od zánětlivých bolestí kloubů. Zlepšuje také hybnost.
* Nastávajícím maminkám snižuje riziko potratu a nedonošení dítěte. Tlumí strach a otupělost.
* Vylepšuje stav vlasů a pleti.
* Pomáhá při nemocech nervosvalového původu, epilepsii, skleróze multiplex, slabostech svalů, mozkové obrně apod.
* Zvyšuje odolnost proti stresu.
* Podílí se na snižování nebezpečné hladiny cholesterolu a vysokého krevního tlaku.
* Posiluje nervový systém a schopnost koncentrace.
* Všestranně prodlužuje mládí, zejména díky účinkům vit. E.

Užívání: Dle potřeby 1 až 6 kapslí denně. Užíváme k jídlu nebo nalačno. V případě poškozené pokožky je výhodná i aplikace přímo na kůži. Přípravek lze užívat nepřetržitě. Neužívejte společně se železem v anorganické formě ­ dodržujte odstup nejméně 6 hodin.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: