Coslys Výživný tělový krém sladká mandle 200 ml

Extra Rich Body Cream

Coslys Výživný tělový krém sladká mandle 200 ml

Coslys Výživný tělový krém sladká mandle 200 ml

Extra Rich Body Cream

311
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Krém s lískovým a mandlovým olejem, šťávou z aloe vera a mořskou vodou pokožce dodá výživu, zanechá ji krásně vláčnou a hebkou, a navíc ji provoní po marcipánu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Výživný tělový krém Coslys sladká mandle vás okouzlí svou vůní připomínající sladký marcipán. Je vhodný pro všechny typy pokožky, o které pečuje díky kombinaci organického mandlového oleje, bambuckého másla či bylinných výtažků. Díky nim pokožku vyživuje a dodává jí sametovou jemnost.

Tělový krém Coslys v sobě kombinuje slunečnicový, lískový a mandlový olej, bambucké máslo, ale i mořskou vodu. Nechybí ani oblíbená šťáva z aloe vera a výtažek z květů arniky. Toto složení pomůže v pokožce uzamknout potřebnou hydrataci, dodá jí množství vitaminů i dalších prospěšných látek, a navíc působí proti podráždění. Pokožka tak zůstane krásně hebká, vláčná a vyživená.

Francouzská organická kosmetika Coslys nabízí široké spektrum tělové i pleťové kosmetiky s certifikacemi Ecocert, Cosmebio, Cruelty Free One Voice. Některé produkty jsou vhodné pro veganyCoslys je jednou z pěti nejoblíbenějších kosmetických značek ve Francii.

Použití: Mléko naneste na suchou čistou pokožku a pečlivě vmasírujte, aby se textura vstřebala.

Francouzská organická kosmetika Coslys nabízí široké spektrum tělové i pleťové kosmetiky s certifikacemi Ecocert, CosmebioCruelty Free One Voice. Některé produkty jsou vhodné pro veganyCoslys je jednou z pěti nejoblíbenějších kosmetických značek ve Francii.

Výrobce: Comptoir des Lys, 12 rue de la Blanchardière , 49300, CHOLET, Francie

Z blogu1

Prožijte podzim jako Pařížanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?

Naposledy jste prohlíželi