Bio-D WC čistič 750 ml

Bio-D WC čistič 750 ml

(2 hodn.)
Značka: Bio-D
Certifikáty: LEAPING BUNNY, VEGAN
Certifikát LEAPING BUNNYCertifikát VEGAN
115
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 5 ks

Čistič toalet účinně čistí a dezinfikuje, odstraňuje vodní kámen i skvrny od rzi a zanechává celou toaletní mísu hygienicky čistou. Esenciální olej z citrusové trávy dodá příjemnou vůni.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Čistič toalet Bio-D účinně čistí a dezinfikuje, odstraňuje vodní kámen i skvrny od rzi a zanechává celou toaletní mísu hygienicky čistou. Kombinace rostlinných tenzidů společně s kyselinou citronovou a esenciálními oleji odstraňuje i odolné nečistoty a usazeniny, zanechává toaletní mísu čistou a současně provoněnou.

Koncentrovaný čistič toalet si poradí s běžnými nečistotami i odolnějšími skvrnami od vodního kamene, rzi i vápennými usazeninami. Tenzidy v  kombinaci s kyselinou citronovou spolehlivě rozpouští nečistoty a odstraňují je, aniž by došlo k poškození glazovaného povrchu. Toaletu tak snadno a bez nutnosti usilovného drhnutí vyčistíte, zatímco esenciální olej z citrusové trávy dodá příjemnou vůni.

Britská rodinná firma Bio-D založená roku 1988 nabízí ekologickou drogerii na mytí nádobí, praní i veškerý úklid domácnosti. Výrobky také získaly řadu ocenění a jsou schváleny mnohými certifikáty, mezi které patří The Vegan Society, BUAV či The World Foundation. Veškeré výrobky nesou označení Leaping Bunny a Vegan jsou zárukou toho, že neobsahují žádné živočišné složky a nejsou testovány na zvířatech.

Použití: Čistič naneste od okraje toalety a nechte alespoň 10 minut působit. Vyčistěte za pomoci kartáče a toaletu spláchněte.

Upozornění: VAROVÁNÍ. Způsobuje podráždění očí. Způsobuje mírné podráždění kůže. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny, a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.

Britská rodinná firma Bio-D založená roku 1988 nabízí ekologickou drogerii na mytí nádobí, praní i veškerý úklid domácnosti. V jejich sortimentu naleznete i skvělá tekutá mýdla na ruce. Filozofií značky je minimální dopad výrobků na životní prostředí jak při jejich výrobě, tak používání.

Výrobce: The Bio-D Company Ltd, Unit 31 Bergen Way , HU7 0YQ, Sutton Fields, Hull, Velká Británie

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Jak vybírat přírodní čisticí prostředky

Jarní úklid s přírodou

Vánoční úklid - čistá domácnost, čistá mysl

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Příliš octový zápach / Lenka 19. 5. 2017 12:20

Doporučovala bych spíše koupit jiný přípravek. Po použití tohoto čističe je celá koupelna velmi intenzivně až nepřirozeně cítit octem, a to po docela dlouhou dobu..

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?