Incognito Zap-Ease 1 ks

Incognito Zap-Ease 1 ks

Značka: Incognito
Certifikáty: Cosmos
Certifikát Cosmos
Balení:
209
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Unikátní přístroj Zap-Ease slouží k rychlému a bezpečnému ošetření při kousnutí hmyzem, popálení kopřivami či žahnutí medúzy.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zap-Ease Incognito je rychlou a účinnou první pomocí při kousnutí hmyzem, popálení kopřivami či žahnutí medúzy. Stačí přiložit jeho plochý konec na postižené místo a zmáčknout tlačítko několikrát po sobě. Počet opakování je na vás, ale minimálně se jich doporučuje 5. Svědění a veškeré nepříjemné pocity pak do pár minut odezní.

Zap Ease je unikátní přístroj, který funguje na principu piezoelektrických impulzů, aniž by poškodil ošetřovanou kůži. Piezoelektrické impulzy blokují uvolňování histaminu na zasaženém místě, který způsobuje svědivý pocit a nutkání se poškrabat. Zabrání tím také vytvoření otoku. Jedná se o rychlý a naprosto bezpečný způsob ošetření poraněného místa, který funguje i při aplikaci přes tkaninu. Jeho trvanlivost činí 5 let či 1000 bodnutí hmyzem. Přístroj ale nesmí používat lidé s kardiostimulátorem a děti mladší 2 let.

Incognito vyrábí 100% přírodní odpuzovače hmyzu, které mají svěží vůni a neobsahují parabeny a SLS. Ve své nabídce mají i krémy s repelentním účinkem, přírodní repelenty ve spreji a roll-on repelenty. 

Výrobce: Medial spol. s r.o., Na Dolinách 128/36 , 147 00, Praha 4, Česká republika , tel: +420774652762

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?