BiOOO Akademie Ženský princip, Filosofický seminář

BiOOO Akademie Ženský princip, Filosofický seminář

Zboží je nedostupné.

V tomto semináři se podíváme na základní primární principy ze zcela pragmatického pohledu. Tak, abychom se neztrácely v překladu necelostních církevních či vědeckých pohledů na život.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Voucher bude zaslán na e-mail.

Pro vědomější ženy je připraven seminář praktické filosofie, ve kterém objevujeme alchymii ženské duše až k jádru samotné podstaty.

K jednotícímu primárnímu principu jménem PRAVDA. Nositeli velkého třesku sebeuvědomění, sebereflexe a sebeprojekce.

Zvědomujeme drobná poznání a necháváme je stoupat jako oživující mízu do koruny našich hlav. Necháváme jiskřit jemnohmotné energie zaváté emočním zraněním, pocity křivdy a strachů. Hojíme svá srdce a otevíráme se hlubším poznáním života. 

Nalézáme v sobě bezpečný prostor a nadhled, ze kterého budeme schopné vědoměji vyhodnocovat nejrůznější děje v nás i kolem nás. Pevněji se ukotvíme ve svém středu i životě.

Podíváme se na základní primární principy PRAVDA, LÁSKA a BŮH ze zcela pragmatického pohledu. Tak, abychom se neztrácely v překladu necelostních církevních či vědeckých pohledů na život.

„Žena je tou nejkomplikovanější bytostí na planetě Zemi. Porozumí-li sobě samé, naplní sebe i tento svět Láskou.“

Za BIOOO Akademii se na Vás těší Magdalena Soušková.

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?