Weleda Zimní set

Weleda Zimní set 1 ks (4,8 g + 30 ml)

Weleda Zimní set

(1 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Zboží je trvale vyřazeno.

Zimní set obsahuje vše potřebné pro péči o pokožku v mrazech a náročných povětrnostních podmínkách. Balzám Everon chrání rty, zatímco hutný balzám Coldcream se postará o pokožku obličeje i celého těla.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Zimní set Weleda obsahuje vše potřebné pro péči o pokožku obličeje v mrazech a náročných povětrnostních podmínkách.

Balzám na rty Everon ochrání jemnou pokožku a zabrání jejímu popraskání za pomoci hutných másel, olejů a včelího vosku. Rty skvěle zjemní, uzamkne potřebnou hydrataci a vytvoří lehký ochranný film. Hutný balzám Coldcream se postará o suchou pokožku obličeje, ale i rukou a celého těla. Výživný mandlový a arašídový olej společně se včelím voskem pleť bohatě vyživí a ochrání ji před mrazem i větrem.

Do chladného počasí

Zimní set Weleda je krásným drobným dárkem, který je skvělý nejen do zimního počasí. Tento malý dárkový set nabízí dva nezbytné produkty z přírodní kosmetiky a je ideálním dárkem nebo malou pozorností pro vaše blízké. Můžete si s ním ale udělat radost také sami. Set obsahuje ochranný zimní krém a balzám na rty v tyčince.

Ochrana pokožky

Coldcream je ochranný krém, který je vyvinut specificky pro péči o pokožku, která trpí chladným počasím. Studený vítr, sníh i déšť namáhají pokožku a mohou způsobit její podráždění či extrémní vysušení. Coldcream Weleda tak bojuje proti všem těmto vlivům, které způsobuje zimní počasí, a dlouhodobě poskytuje vaší pokožce potřebnou ochranu.

Pro jemnou pokožku

Coldcream Weleda obsahuje množství přírodních ingrediencí a rostlinných olejů, které pokožku vyživují, navracejí jí ztracenou vláhu a zanechávají ji sametově hebkou. Krém pomáhá posílit ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, a tím pleť udržet komfortně hydratovanou po celý den. Tento krém je tak ideální nejen na hory, ale i na běžný zimní den. 

Hebké rty

V Zimní sadě najdete také praktický balzám na rty v tyčinkovém balení, který je na zimu přímo nutností. Pokožka rtů je velice tenká, a tím velice náchylná k vysušení a rozpraskání. Balzám na rty pokožku ochrání a poskytne rtům vydatnou péči díky přírodním voskům a olejům. Tato sada s ochranným krémem a balzámem na rty je navíc zabalena v dárkové krabičce.

Zimní set je součástí balení:

Weleda Tyčinka na rty Everon TESTER 4,8 g

Tyčinka na rty Everon TESTER 4,8 g

Weleda Coldcream TESTER 30 ml

Coldcream TESTER 30 ml

Zimní set obsahuje produkty:

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Typ pleti: citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová, pevná

Obal: kovový, plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Kdy je vhodná doba změnit kosmetický šatník?

Krása z přírody, která překonává čas

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Jitka 16. 6. 2017 09:05

Set za výhodnou cenu. Bohužel krém mi moc nesedl, ale je pravda že jsem ho netestovala na horách. Je velmi mastný a podle mého názoru se hůře vstřebává. Pro děti myslím velmi dobrý ...když se nechají namazat. :-) Chrání.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová, pevná

Obal: kovový, plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?