Terranova Health Zinek 15 mg Komplex 50 ks

Zinc 15mg Complex

Terranova Health Zinek 15 mg Komplex 50 ks

Zinc 15mg Complex

Značka: Terranova Health
Balení:
281
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, Bílá Labuť > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Doplněk stravy se zinkem ve formě bisglycinátu, který organismus optimálně využije. Zinek působí příznivě na imunitu, pokožku, vlasy a nehty,

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zinek 15mg Komplex Terranova Health (Zinc 15 mg Complex) je určen pro všechny, kteří hledají doplněk stravy se zinkem. Zinek ve formě bisglycinátu je velmi dobře vstřebatelný a obohacený o fytonutrienty.

Zinek je nezbytný pro správné fungování imunity, zmírňuje příznaky nachlazení a je důležitý pro zdravou kůži a oči. Podílí se na regulaci syntézy DNA a má příznivý vliv na plodnost, jelikož je obsažen v pohlavních žlázách a ve spermiích. Zinek je obzvláště potřebný při viróze, jelikož zkracuje dobu trvání nachlazení a chřipek. Přispívá ke správné reprodukci, je důležitý při tvorbě testosteronu a udržuje kosti, nehty a vlasy zdravé.

Zinek komplex obsahuje čisté suroviny v podobě spiruliny, dýňových semen nebo acai berry a chelát zinku pro co nejlepší účinky a maximální vstřebatelnost. Kapsle je veganská

BEZ PŠENICE - BEZ LEPKU - BEZ LAKTÓZY - BEZ ŽELATINY - BEZ ŽIVOČIŠNÝCH SLOŽEK - BEZ PŘIDANÉHO CUKRU - BEZ BARVIV - NEOCHUCENÉ - BEZ KONZERVANTŮ

Doplňky stravy Terranova Health jsou obohaceny o svůj vlastní synergický komplex rostlinných látek a potravin zvaný Magnifood. Složky Magnifood jsou rostlinné látky/potraviny, které přirozeně ve větší míře obsahují daný minerál/vitamín, který daným doplňkem stravy suplementujeme. Tím je zajištěna maximální vstřebatelnost živin lidským organismem.

V doplňku stravy Zinek jsou tyto superpotraviny: SPIRULINA - ACAI - DÝŇOVÁ SEMÍNKA

Většina rostlin používaných v Magnifood komplexu je navíc zpracována lyofilizací, která má jedinečnou schopnost uchovávat aktivní rostlinné enzymy a nejvyšší možné množství vitamínů a minerálů.

HLAVNÍ VÝHODY MAGNIFOOD KOMPLEX

  • má vysoký obsah přirozených vitamínů, minerálů a dalších živin
  • poskytuje synergické enzymy, které usnadňují trávicí procesy
  • poskytuje širokou škálu fytonutrientů, které napomáhají vstřebávání živin
  • pomáhá předcházet poškození buněk volnými radikály
  • chrání buňky před oxidačním stresem

Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.

Dávkování: Užívejte 1 kapsli denně spolu s jídlem.

Upozornění: Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte s ošetřujícím lékařem.

Zinek 15 mg Komplex je součástí balení:

Britská značka Terranova Health vyrábí doplňky stravy bez obsahu želatiny, laktózy, cukru či syntetických látek jako jsou barviva a konzervanty. Většina složek je získávána pomocí lyofilizace. Jejich motto zní je „Nechte v sobě zářit přírodu".

Ostatní kategorie: Imunita, Doplňky stravy pro vlasy, kůži a nehty

Výrobce: BIO-NATURE , Trafalgar Park, Admiral Way , BD21 3LN, Keighley, West Yorkshire, Velká Británie

Nepřekračujte doporučené denní dávkování, Ukládejte mimo dosah dětí, Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Dle současné legislativy EU je možné u doplňků stravy a potravin uvádět pouze schválená zdravotní tvrzení. Není možné uvádět podrobnější informace, které by mohly vzbudit dojem jiného prospěšného účinku - i přes to, že se právě pro tyto vlastnosti používají historicky.

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Antipupínkový detektiv: zinek

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?