Energy Zubní pasta Silix 100 ml

Energy Zubní pasta Silix 100 ml

218
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Bylinná bioinformační zubní pasta Silix se zvýšeným obsahem koloidního křemíku pozitivně působí na mineralizaci a pevnost tkání, podporuje regeneraci chrupu a pečuje o dobrý stav ústní dutiny.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Energy Silix je bioinformační zubní pasta se zvýšeným obsahem koloidního křemíku, který má vliv na pevnost tkání. Napomáhá vyvážené mineralizaci kostí, chrupavek a dalších pojivových tkání. Harmonizuje zejména energetickou dráhu srdce, tlustého střeva, ledvin, jater a šlachosvalovou močového měchýře a působí na široké spektrum onemocnění a obtíží těchto oblastí.

Základem zubní pasty je voda třetihorního moře termálního vřídla Podhájská, která obsahuje celou řadu velmi prospěšných minerálů a sůl. Ta je nejlepším čisticím prostředkem a má stahující účinky na dásně, čímž omezuje jejich překrvení a podráždění. Dále také obsahuje kopaivový balzám s protizánětlivým účinkem, vytěžený v pralesích peruánské Amazónie.

Pasta je obohacena speciální směsí bylin a kompozicí vybraných éterických olejů s antibakteriálními, antivirovými a protiplísňovými účinky. Další složkou pasty, dotvářející jejich chuťovou složku, je extrakt ze stévie, jež jí dodává příjemné nasládlé aroma. Silix je tak vynikajícím přípravkem pro posílení kvality zubů a celodenní dlouhotrvající svěžest ústní dutiny.

Použití: Naneste dostatečné množství na zubní kartáček a čistěte zuby. Nezapomínejte také na jazyk.

Značka Energy Group a.s. je průkopníkem alternativní medicíny nejenom v ČR, ale i ve světě. Sortiment společnosti tvoří nabídka přírodních biotransformačních produktů, které jsou nejčastěji ve formě bylinných kapslí, koncentrátů, prášků či mastí. 

Výrobce: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39 , 171 00, Praha 7, Česká republika

Z blogu8

Fluor v zubních pastách: Nebezpečí??

Jak vybrat přírodní zubní pastu

Meridiány a jak je dát do pořádku - 2. díl

Princip metody regenerace v pentagramu od Energy

Průvodce Energy přípravky

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 1. část

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 2. část

Sladká chuť bez kalorií

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

***** / Andrea 9. 1. 2018 13:49

Myslím, že je super, co se týče funkčnosti i chuti, měli jsme už všechny tři (?) druhy od této značky, ovšem přešli jsme na jiné značky, protože tyto nám nepěkně zabarvily nové zubní kartáčky a nedalo se to z nich nijak dostat.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?