Nobilis Tilia První porodní olej 20 ml

Nobilis Tilia První porodní olej 20 ml

Nobilis Tilia První porodní olej 20 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
221
211
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Masážní olej Gaia pomáhá lépe zvládat kontrakce dělohy v první době porodní. Osvědčená kombinace esenciálních olejů přináší úlevu, uklidňuje a eliminuje vliv negativních emocí během porodu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Masážní olej Gaia Nobilis Tilia pomáhá lépe zvládat kontrakce dělohy v první době porodní. Osvědčená kombinace bylinek a esenciálních olejů zklidňuje, harmonizuje tělo i mysl a napomáhá hladkému průběhu samotného porodu. Masážní olej přináší úlevu, uklidňuje a eliminuje vliv negativních emocí během porodu.

Olej je natolik účinný díky kombinaci éterických olejů používaných při porodu již po staletí. Šalvěj muškátová společně s levandulí napomáhají uvolnění a uklidnění, zatímco kadidlovníkový olej tlumí bolest, eliminuje úzkost a má lehké sedativní účinky. Během první doby porodní přináší úlevu od bolestí i uklidnění samotná masáž šíje a ramen, ale také obsažené esenciální oleje, které rodičku zklidní a napomohou jejímu uvolnění.

Pro snadný porod

Masážní olej Gaia je určen nejen pro období těhotenství, ale zejména pro samotný porod. Díky jedinečné variaci přírodních éterických olejů přináší oporu v první době porodní a pečuje o vaše tělo i mysl. Obsahuje oleje, jejichž kombinace je ověřená již staletími a vychází z tradičního léčitelství. Náročné období porodu tak bude o něco snadnější a veselejší.

Uvolnění a zklidnění

Masážní olej Gaia je určen pro první dobu porodní, kdy dochází k rychlejšímu nástupu kontrakcí. Ulevuje při bolestech a je skvělou podporou pro co nejsnazší a nejrychlejší průběh porodu. Pomáhá uvolnit namožené svalstvo a usnadnit tak samotný porod. Zároveň intenzivně působí na psychiku, zmírňuje negativní emoce a posiluje mysl.

Péče o vaši mysl

Masážní olej Gaia obsahuje pouze přírodní složky a nezatěžuje vaše tělo syntetickými ingrediencemi, parfemací či konzervanty. Přírodní oleje pečují o pokožku šetrně, ale účinně a zanechávají ji dokonale jemnou. Díky éterickým olejům pak masážní olejíček pečuje také o psychiku rodičky, neboť pomáhá zmírnit nervozitu, podporuje sebedůvěru a zklidňuje mysl.

Použití: Masírujeme ramena a šíji, ale i chodidla, dlaně i zápěstí. S použitím masážního oleje je třeba počkat alespoň 30 minut po podání léků.

Tip: Olej je vhodný i při pobytu v porodní vaně.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Příprava na přirozený porod

Snadnější porod s éterickými oleji

Šalvěj muškátová - bylinka pro všechny ženy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ anna 28. 11. 2022 17:00

Olej bych už znovu nepořídila. Nijak zvlášť nevoní.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?