Natura Siberica Pleťová maska noční, Night Detox Facial Mask 75 ml

Natura Siberica Pleťová maska noční, Night Detox Facial Mask 75 ml

(1 hodn.)
Značka: Natura Siberica
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Noční maska s obsahem sibiřského ženšenu či dvouzubce detoxikuje a regeneruje pokožku během spánku, tonizuje ji a posiluje.

Popis produktu
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Noční maska na obličej Night Detox
Regenerace a renovace buněk
pro všechny typy pleti

Noční maska na obličej Natura Siberica je určena pro detoxikaci, regeneraci a renovaci bilance pokožky za spánku. Výtažky z ženšenu sibiřského a dvouzubce zlepšují krevní oběh, stimulují procesy regenerace, zvyšují ochranné funkce a metabolismus v buňkách. Extrakt ze zeleného čaje snižuje zánětlivost a zarudnutí. Elastin má liftingový efekt, vyhlazuje a tonizuje pokožku, dodává ji pružnost. Vitamin P přispívá k posílení a regeneraci pokožky.

Způsob použití: Naneste rovnoměrně masku na čistou pokožku. Nechte masku na dobu 10-15 minut, poté opláchněte teplou vodou. Masku používejte 1-2 krát týdně.

Aqual with infusions of Rhodioia Rosea Extract, Organic Spirae Ulmaria, Organic Chamomilla Recutita, Organic Calendula Officinalis, Eleutheroccus Senticosus, Organic Camellia Sinensis Extract, Bidens Tripartita Extract, Glycerin, Carbomer, Tocopherol (vitamin ?), Hydrolized Wheat Protein, Disodium Rutinyl Disulfate (vitamin ?), Caramel, Panthenol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbin Acid, Parfum.
* Issued from organic agriculture

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: Natura Siberica Active Organics

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?