Lavera Vyrovnávací matující krém Měsíček & Zázvor, Faces 30 ml

Lavera Vyrovnávací matující krém Měsíček & Zázvor, Faces 30 ml

(5 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jedinečné řešení pro lesknoucí se mastnou či smíšenou pleť s nestejnoměrným povrchem přináší Lavera Faces New Vyrovnávací matující krém měsíček & zázvor. Krém pleť matuje a zároveň hydratuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Jedinečné řešení pro lesknoucí se mastnou či smíšenou pleť s nestejnoměrným povrchem přináší Lavera Faces New Vyrovnávací matující krém měsíček & zázvor. Krém pleť matuje a zároveň hydratuje, chrání ji a vyrovnává barevné nerovnosti. Díky lehkému snadno vstřebatelnému složení je krém vhodný i pod make-up.

Bio měsíček lékařský pleť zklidňuje, urychluje hojení a brání vzniku dalších zánětů a podráždění. Při dlouhodobém použití dokáže měsíček zjemnit drobné jizvičky po akné a pozitivně působí proti pigmentovým skvrnám. Bio zázvor, bohatý zdroj vitaminů, minerálů a antioxidantů, pečuje o zdravý vzhled a sjednocenou barvu pokožky.

Zdravý balanc

Vyrovnávací matující krém Měsíček & Zázvor odpovídá na specifické potřeby smíšené a mastnější pokožky. Smíšená pleť se často potýká s nevyrovnanou produkcí kožního mazu, kde v určitých partiích obličeje je pokožka suchá a jinde se opět nadměrně mastí. Tento krém pomáhá pokožce najít rovnováhu a rozzářit vaši pleť.

Zklidnění a hydratace

Díky pečlivě vyváženým ingrediencím tento krém dokáže hydratovat sušší místa pokožky, ale zároveň zmírnit nežádoucí tvorbu kožního mazu v mastnějších partiích. Obsažený výtažek z měsíčku lékařského má mimořádné zklidňující a zjemňující účinky a pomáhá zmírnit jakékoliv podráždění. Zároveň podporuje hojení a mírně tonizuje pokožku pro zdravý vzhled.

Zářivá pokožka

Extrakt ze zázvoru pak posiluje lokální mikrocirkulaci v pleti, a tím urychluje její přirozenou regenerační schopnost. Díky tomu dochází k lepší výměně stárnoucích buněk pleti a pokožka získává zářivý vzhled. Zázvor je zároveň bohatým zdrojem pleti prospěšných látek, jako jsou vitaminy, minerály či antioxidanty, které zpomalují stárnutí pleti.

Jemná konzistence

Tento Vyrovnávací krém Lavera Měsíček & Zázvor má lehounkou texturu, která dokáže pokožku bohatě hydratovat, ale zároveň ji nadměrně nezatěžuje. Krém se snadno roztírá, ihned po nanesení se vstřebává a zanechá vaši pleť komfortně vyhlazenou. Krém je vhodný také pod make-up a je velice dobře snášet také citlivější pokožkou.

Použití: Malé množství krému vmasírujte do vyčištěné pleti obličeje, krku a dekoltu. Před nanesením make-upu chvíli počkejte, než se krém vstřebá.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: smíšená pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Krém / Ivana 19. 1. 2016 14:11

Tento krém jsem koupila již potřetí. Sice mi nikdy nepřišlo, že by po něm pleť byla matná a vydržela se nelesknout, ale již při nanášení je velmi! příjemný, na pleti nepálí, nepne, nelepí. Používám ho na noc. Pleť je po něm hydratovaná a jemná.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Faces

Nenašli jste to pravé? Co tohle?