Nourish London Argan Peptidové sérum proti stárnutí pleti 30 ml

Nourish London Argan Peptidové sérum proti stárnutí pleti 30 ml

1122
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Pleťové sérum s peptidy a kyselinou hyaluronovou podporuje tvorbu kolagenu v pokožce, hloubkově ji vyživuje, hydratuje a redukuje jemné linky. Vhodné pro všechny typy pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Argan Peptidové sérum proti stárnutí pleti od značky Nourish London aktivuje tvorbu kolagenu, redukuje jemné linky, vyhlazuje a vyživuje pokožku. Je určeno pro všechny typy pleti, včetně té citlivé.

Toto pleťové anti-ageing sérum je formulováno s účinnými aktivními látkami proti stárnutí - peptidy, kyselinou hyaluronovou, arganovým a brokolicovým olejem. Společně podporují tvorbu kolagenu, pleť hloubkově vyživují a hydratují a jemně ji vypínají.

Ocenění:

Highly Commended as Best Anti-Ageing Range - Natural Health Magazine International Beauty Awards 2019.

Produkty značky Nourish London jsou 100% veganské, vyrobené z přírodních organických složek, bez alkoholu (ethanolu) a cruelty-fee.

Použití: Naneste malé množství na konečky prstů. Krouživými pohyby vmasírujte do pokožky. Pro hlubší hydrataci naneste na mírně navlhčenou pokožku a poté naneste Regenerační a hydratační krém Nourish London.

Nourish London je britská společnost zabývající se organickou péčí o pleť, která nabízí vědecky vytvořenou, vysoce účinnou, organickou, veganskou a cruelty free pleťovou péči založenou na přírodních ingrediencích.  

Typ pleti: citlivá pleť, všechny typy pleti

Výrobce: Nourish London, Unit 43 15-17 Ingate Place Battersea , SW8 3NS, Londýn, Velká Británie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?