Argital Baby hypoalergenní čisticí mléko 150 ml

Argital Baby hypoalergenní čisticí mléko 150 ml

Argital Baby hypoalergenní čisticí mléko 150 ml

Značka: Argital
Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hypoalergenní čistící mléko Baby šetrným způsobem odstraňuje nečistoty z pokožky a zároveň o ni pečuje. Zklidní, zmírní začervenání a ochrání před opětovným podrážděním.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hypoalergenní čistící mléko Argital Baby šetrným způsobem odstraňuje nečistoty z pokožky a zároveň o ni pečuje díky obsahu výživných olejů a bylinných výtažků. Čistící mléko pokožku očistí a zároveň ji zklidní, zmírní začervenání a ochrání ji před opětovným podrážděním.

Hypoalergenní mléko čistí jemnou dětskou pokožku díky obsahu olivového a mandlového oleje. Ty z pokožky spolehlivě odstraní nečistoty a zároveň ji zjemní, zklidní a dodají potřebnou výživu. Oba dva oleje jsou totiž bohaté na množství vitaminů a nenasycených mastných kyselin, které jsou potřebné pro zdravou pružnou pleť. O zklidnění pokožky se postarají výtažky z heřmánku a měsíčku lékařského, zatímco extrakt z violky a zelený jíl napomáhají regeneraci podrážděné pleti, urychlují její hojení a chrání ji před vznikem začervenání či opruzenin.

Mléko má velice jemné složení bez přidané parfemace a éterických olejů. Je tak mimořádně vhodné pro citlivou dětskou pokožku, ale i pro osoby s citlivou pletí náchylnou k častému podráždění a vzniku alergií. Díky čistícímu mléku je pokožka spolehlivě vyčištěna a zároveň je jemná a vyživená.

Maximálně šetrná očista

Jemné hypoalergenní čisticí mléko Argital vyrobené speciálně s ohledem na křehkou dětskou pokožku odstraní veškeré nečistoty, aniž by pokožku podráždilo. Toto velmi šetrné mléko je vhodné i na tu nejcitlivější pleť našich nejmenších a nezpůsobuje nežádoucí reakce. Mléko efektivně rozpustí a odstraní veškeré nečistoty a zanechá pokožku čistou. Díky čistému složení s přírodními ingrediencemi navíc nezatěžuje tělo vašeho děťátka zbytečnými chemikáliemi.

Mléko pro nejmenší

Jemné mléko s bohatou krémovou konzistencí chrání dětskou pokožku proti vysušení a v jednom kroku ji čistí a zároveň jí dodává péči. Olivový olej je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, které posilují přirozenou hydrolipidovou bariéru kůže, a tím chrání pokožku před podrážděním a vysušením. Olivový olej je navíc bohatý na vitamin E, který je významným antioxidantem.

Čistá a jemná pokožka

Výtažek z violky má pak zklidňující účinky, zmírňuje případné podráždění a zarudnutí pleti a zanechává pokožku svěží. Mléko je tak hypoalergenní a nedráždí ani velmi citlivou pokožku. Mandlový olej podporuje regeneraci pleti a urychluje hojení drobných nedokonalostí, zároveň má také zklidňující účinky, stejně jako výtažek z heřmánku, který zmírňuje zarudnutí pokožky a chrání spolu se zeleným jílem proti vzniku opruzenin. 

Použití: Malé množství čistícího mléka naneste na vatový tampon a za jeho pomoci vyčistěte pokožku miminka.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte čistící mléko s ostatními produkty řady Argital Baby.

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Produktové řady: Argital Baby

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Argital Baby

Nenašli jste to pravé? Co tohle?