Beco Pets Beco Can Cover

Beco Pets Beco Can Cover 1 ks, růžová

Beco Pets Beco Can Cover

Značka: Beco Pets
Zboží je trvale vyřazeno.

Že váš čtyřnohý kamarád nesní celou konzervu najednou? Nevadí! S tímto praktickým víčkem zůstane obsah bez obav čerstvý do druhého dne.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Beco Pets Can Cover v růžové barvě je praktická krytka na konzervy se psím i kočičím žrádlem. Je vyrobena z pevného a odolného materiálu a je snadno omyvatelná. Je velmi praktickým pomocníkem v případě, že váš čtyřnohý miláček nesní celou plechovku krmiva najednou, a vy ji tak potřebujete uchovat do dalšího dne.

Krytka na plechovky Can Cover je vyrobena ze silikonu v potravinářské kvalitě, který je snadno omyvatelný. Sedí na většinu standardních plechovek s průměrem 7,5 centimetru. Díky tomu, že výborně těsní, ochrání obsah plechovky před vylitím a také před ztrátou vůně a chuti. Váš zvířecí kamarád si tak může i druhý den pochutnat na konzervě k večeři tak, jako by byla čerstvě otevřená. Krytka má praktické poutko, díky kterému ji snadno sundáte a zase nandáte.

Použití: Krytku použijte k zakrytí načaté konzervy. Po použití ji lze snadno omýt vodou.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Wannabeco Ltd., Franthorne Way , SE6 3BX, London, Velká Británie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?