Nobilis Tilia Brutnákový olej, bio 100 ml

Nobilis Tilia Brutnákový olej, bio 100 ml

Nobilis Tilia Brutnákový olej, bio 100 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Za studena lisovaný bio brutnákový olej obsahuje množství živin potřebných pro zdravou pokožku i celý organismus. Podporuje správnou funkci mozku, také regeneraci kostí, vlasů i samotné pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bio brutnákový olej Nobilis Tilia je lisován za studena, díky čemuž si zachovává množství prospěšných látek a živin potřebných pro zdravou pokožku i celý organismus. Olej obsahuje množství nenasycených mastných kyselin, které jsou pro naše tělo životně důležité, podporují správnou funkci mozku, ale také zdravý růst kostí, vlasů i samotné pokožky.

Brutnákový olej má díky vysokému obsahu nenasycených mastných kyselin výborné protizánětlivé účinky, a hodí se tak pro ošetření problematické mastné pleti, kterou nejenže dezinfikuje, ale také aktivně regeneruje. Stejně tak je vhodný pro pokožku postiženou lupénkou a ekzémem. Olej léčí i větší záněty, jako jsou revmatoidní artritidy, mírní otoky a zlepšuje pohyblivost celého kloubního aparátu.

Při vnitřním užití stabilizuje krevní tlak a napomáhá správné funkci srdce, také působí pozitivně v období menopauzy a eliminuje negativní vlivy premenstruačního syndromu. Brutnákový olej pečuje o organismus i pokožku celého těla, dodává potřebné živiny, podporuje zdravý růst organismu a zároveň tělo chrání před vznikem zánětů.

Známý neznámý

Brutnákový olej Nobilis Tilia nepatří mezi nejznámější oleje, přesto vás překvapí svými pečujícími účinky. Brutnákový olej má blahodárné vlastnosti pro všechny typy pokožky a díky svým vyživujícím a zklidňujícím účinkům je jako stvořený pro pokožku, kterou trápí různé problémy, ať už jde o lupénku, atopickou dermatitidu či alergické reakce. 

Úleva pro náročnou pokožku

Pokožka je velice odolným orgánem těla, který je často vystavován mnoha nepříznivým vlivům. Při atopické dermatitidě dochází k jejímu zvýšenému svědění a popraskání, při onemocnění lupénkou se zase nadměrně olupuje a špatně regeneruje. Právě pro takovou pokožku je určen brutnákový olej který zmírní všechny nepříjemné příznaky a pomůže vám pokožku vybalancovat do normálu.

Podpora regenerace

Brutnákový olej je bohatý na nenasycené  mastné kyseliny, zejména pak kyselinu gama-linolenovou, díky které je vhodný speciálně pro přesušenou a citlivou pokožku. Obsahuje dvojnásobné množství této mastné kyseliny, než pupalkový olej, který má také významné zklidňující schopnosti. Díky tomu dodává brutnákový olej pokožce dostatečnou výživu a navrací jí její přirozenou vláčnost.

Dokonale hebká pleť

Brutnákový olej promění vysušenou a olupující se pokožku v hedvábně jemnou, bez nepříjemného pnutí, svědění či zarudnutí. Intenzivně pokožku zklidňuje, regeneruje a je vhodný pro péči o celé tělo. Brutnákový olej je vhodný rovněž na drobná poranění či popleniny, má totiž silné regenerační účinky a podporuje hojení pokožky. Pár kapek oleje můžete rovněž aplikovat také do revitalizační koupele pro suchou pokožku. 

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na navlhčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Skladování: Uchovávejte v chladu. V teplém prostředí oxiduje a ztrácí tak své účinky.

Dávkování: Čajovou lžičku oleje užívejte nejlépe 2x denně 30 minut před jídlem po dobu alespoň 3 týdnů.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?