Annabis Cannol konopný olej 100 ml

Annabis Cannol konopný olej 100 ml

Značka: Annabis
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělový olej je vhodný na regenerační másaže po sportu, na problematickou pokožku s lupénkou či ekzémem a také na vlasy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Cannol konopný olej Annabis představuje vysoce účinnou směs konopného oleje a extraktu, která má příznivé účinky pro celé tělo. Obsahuje až 99,4 % konopných složek.Tento produkt je určen také pro děti do 3 let a je vhodný i pro vegany.

Konopný olej najde své uplatnění při masáži pro regeneraci, po sportu a namáhavých výkonech. Své využití nachází i v kosmetice při péči o pokožku se sklonem k ekzémům a kožním projevům lupénky. Konopný olej se velmi dobře uplatňuje i při péči o vlasy. 

Pokud hledáte čistě přírodní produkt na masáže doma nebo u vašeho maséra, tento olej je ideální 100% přírodní volbou. Má praktickou pumpičku, díky které nanesete pouze potřebné množství produktu, a nebudete jím tak zbytečně plýtvat. Konopný olej s vysokým obsahem esenciálních nenasycených mastných kyselin Omega 3-6, vitamínů A, B, C a E, minerálů (vápník, hořčík, draslík a železo), fytosterolů a rostlinných barviv (chlorofyl, karotenoidy), pokožku dokonale hydratují, regenerují a chrání ji. 

Cannol obsahuje kromě konopného oleje a extraktu také klementinkový a grapefruitový esenciální olej pro dokonalý smyslový zážitek.

Jaké jsou výhody a užití Cannolu?

V péči o pleť - neucpává póry, je nekomodegenitní, ideální pro všechny typy pleti, včetně citlivé a problematické, pomáhá udržovat pokožku hydratovanou.

V péči o tělo - masáží uleví při bolestech svalů, kloubů a zad, má pozitivní vliv na podrážděnou a ekzematickou pokožku, vhodný i pro péči o pokožku se sklonem k projevům lupénky, podporuje hojení kožních oděrek, škrábanců, akné a strií, má pozitivní vliv na hojení popálenin.

V péči o vlasy - hluboce vlasy vyživuje, hydratuje a revitalizuje, prevence proti roztřepeným a suchým konečkům, poskytuje úlevu pokožce hlavy od svědivého pocitu, lipidy konopného oleje zvyšují lesk vlasů.

Použití: využijte tento olej pro každodenní masáž celého těla a při péči o vlasy dle potřeby. Pro péči o pleť stačí pár kapek na vatový tampon a večer přetřít obličej. Do koupele aplikujte pár kapek oleje.

ANNABIS je českou firmou se sídlem v Olomouci. Zabývají se výrobou konopné kosmetiky. Jejich výrobky jsou výsledkem mnohaletého výzkumu a aktivního zkoumání účinků konopí. „Naším posláním je přinášet na trh nejkvalitnější produkty z konopí a jejich prostřednictvím zvyšovat kvalitu života co nejvíce lidem.“

Produktové řady: Annabis CANNOL

Typy pokožky: alergická pokožka, citlivá pokožka, dehydratovaná pokožka, ekzematická pokožka, suchá pokožka

Výrobce: ANNABIS s.r.o., Šlechtitelů 813/21 , 779 00, Olomouc, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?