Annemarie Börlind Čisticí mléko na zralou pleť, System Absolute 120 ml

Annemarie Börlind Čisticí mléko na zralou pleť, System Absolute 120 ml

(1 hodn.)
Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čisticí mléko jemně odstraňuje nečistoty ze zralé pleti, do hloubky ji hydratuje a zvláčňuje. Zároveň podporuje obnovu kožních buněk, a to díky kyselině hyaluronové či výtažku z mořských řas.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Čisticí mléko pro zralou pleť Annemarie Börlind nabízí pleti kvalitní systém péče. Jemně z ní odstraňuje nečistoty, chrání ji před ztrátou vlhkosti a zároveň stimuluje obnovu kožních buněk. Mléko obsahuje unikátní komplex účinných látek, které se uvolňují postupně, a mají tak lepší účinnost.

Mléko díky šetrným čisticím složkám odstraní z pleti zbytky make-upu i další nečistoty. Obsažená termální voda ze Schwarzwaldu pleť hloubkově hydratuje. Extrakt z mořských řas vlhkost v pleti uzamyká a makadamiový olej zanechává pokožku vyživenou a sametově hebkou. Vysoký obsah vitaminu E v mléce má antioxidační účinky a chrání pleť před škodlivými vnějšími vlivy.

Kyselina hyaluronová podporuje tvorbu kolagenu v pleti, přispívá tak k její elasticitě a chrání ji před povadlostí. Spolu s extraktem z mořských řas postupně proniká do pokožky, napomáhá zahlazovat jemné rýhy a stimulovat obnovu kožních buněk, čímž se posiluje přirozený ochranný film pokožky a pleť zůstává přirozeně zářivá.

Použití: Naneste konečky prstů na suchý obličej, krk a dekolt. Jemně promasírujte a poté odstraňte navlhčeným kosmetickým tamponem a umyjte obličej vlažnou vodou.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind System Absolute

Typ pleti: anti age, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu3

Jak stárne Berlíňanka

Nejčastější chyby při odličování

Obličejová gymnastika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Péče / Mo-nika 30. 4. 2018 14:19

Čistící mléko je krémové konzistence a krásně voní, pleť je hezky jemná. Hezky se doplňuje s denním/nočním krémem.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?